2777
2789
عنوان

یه کیفی خریدم چهار میلیون 😐ولی الان مثل چی پشیمونم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دل چرکین نباش، از الان هرطور رفتار کنی تا آخر همون طوره، کار خوبی کردی، نامزدت هم متناسب با سطح توقعاتت تلاش میکنی، البته حواست باشه نباید پاروی خر خره اش بزاری، در حد توانش باید صدش رو بزاره

کیف گرونه متاسفانه😓

کیف مارک بخری بله گرونه 

تا حالا کیف بالا ۱ میلون نخریدم  همش زیر ۷۰۰

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اگه چرم خوبی داره یا مارک زارا و ترک و چیزی باشه منطقیه اما اگه توبدی باشه واقعا ارزش تداره اما حالا ...

اره مارک زارا بود 

جنسش چرم بود ، می‌گفت چرم اصل هست 

هر موقع دیدی چرمش خراب شد بیا پسش بده

عسل خانم هستم 🥳

اره مارک زارا بود جنسش چرم بود ، می‌گفت چرم اصل هست هر موقع دیدی چرمش خراب شد بیا پسش بده

خب حالا منطقی شد 

مبارکت یاشه عزیزم انشالله به خوشی همبشه برات پر پول باشه 😀

این کاربری واگذار شده است....

بچه ها حالا طوری نیست خود نامزدش گفته میخرم دیگه خودش راضی نامزدم راضی دیگه مبارکش باشه حالا یه کیف مارک هم داشته باشه طوری نمیشه که

من خودم به شخصه کیف اونقدر دوست ندارم براشم پول نمیدم اما حالا دیگه چیزم نگید بهش گناه داره ذوق داره

این کاربری واگذار شده است....
من یه کیف دوست دارم های کپی، پنج و پونصد قیمت کردم ولی فوق العاده شیکه، شما گلبهی گرفتی؟ گلبهی که با ...

از بین کیف های این قشنگ تر بود 

ببینم عکس میاد 

عسل خانم هستم 🥳

کیف مارک و گرون ارزش خرید داره چون هم با کیفیته هم همیشه رو مده و همین که مارکه و زیبا با ارزشه 

یه کیف لویی ویتون دارم ۵ سال پیش آنتالیا خریدم ۲ تومن الان اگه اصلش باشه ۵۰ میلیونه ولی انصافا  بعد ۵ سال دوباره دست گرفتم و استفاده میکنم و هر جا میرم همه مجذوبش میشن  ومیگن چقدررر کیف زیبایی و ..‌.