2777
2789
نه اصلا فکر میکنی درهر صورت خونه باباتم تورم هست حداقل یکی هست دلت خوش باشه باهاش همش پول نیست میشه ...

قانع بودن واسه پسر مردم فقط ضرره و باعث پررو شدن و قدرنشناس شدن شوهر میشه 

الان پسر خوبم خیلی کمه پسرایی هستن که به زنشون اهمیت نمیدن فقط مادرشون براشون مهمه پسرایی هستن به زنشون خیانت میکنن 

ادم مجرد باشه بهتره تا ازدواج با یه همچین پسرایی 

قانع بودن یعنی چی؟ تو خورد و خوراک هم محتاج شیم که ازدواج کرده باشیم؟! لابد یه بچه هم بیاریم تو فقر و فلاکت بدبخت کنیم و حسرت همه چی به دلش بمونه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراون حد نمیگم ازدواج با پسسر خوب منظورمه ن با هرکی

مشکل اینجاست که پسر خوب کمه

پسره هم خیلی خوب باشه مشکلات مالی نباید خیلی زیاد شه 

همون پسر خیلی خوب هم تو مشکلات مالی بیفته اعصابش خورد میشه و اخلاقشم بد میشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مشکل اینجاست که پسر خوب کمهپسره هم خیلی خوب باشه مشکلات مالی نباید خیلی زیاد شه همون پسر خیلی خوب هم ...

خب الان همه پسرا فقیر نیستن ک اینهمه پسر خوب هستن ازدواج کردن و دستشون ب دهنشون میرسه 

خب الان همه پسرا فقیر نیستن ک اینهمه پسر خوب هستن ازدواج کردن و دستشون ب دهنشون میرسه

کمن اینا 

و خیلی شانس میخواد که ادم از این پسرا گیرش بیاد معمولا هم اینا از پدر و مادر یه سرمایه ای خونه ای چیزی گرفتن که خیلی از پدر و مادرا نمیتونن به پسرشون بدن چون ندارن

اکثر پسرا الان نمیتونن زندگی اداره کنن تو این تورم واسه همین دنبال ازدواج نمیرن

کمن اینا و خیلی شانس میخواد که ادم از این پسرا گیرش بیاد معمولا هم اینا از پدر و مادر یه سرمایه ای خ ...

سختش نکن 

الانم توخونه بابامون بریز بپاش نداریم 

هرچیزی معایب مزایا هم داره 

سختش نکن الانم توخونه بابامون بریز بپاش نداریم هرچیزی معایب مزایا هم داره

حداقل الان تو خونه بابامون یه زندگی معمولی داریم که ازدواج کنیم همینم ممکنه نداشته باشیم

حداقل الان تو خونه بابامون میتونیم بخوریم بپوشیم یه وقتایی خرید کنیم واسه خودمون مستاجر نیستیم 

بعد ازدواج چی میشه؟ مستاجری که ممکنه تا اخر عمر طول بکشه چون قیمت خونه خیلی بالاست و بالاتر هم میره اجاره بهایی که بیشتر میشه و الان مستاجران دارن میشن حاشیه نشین به خاطر اجاره بها، تو خرج خوراک و پوشاک بمونیم خرج های دیگه که میشه آرزو، تو همین نی نی سایت کلی خانم متاهل هستن که میگن میوه نمیتونن بخرن