2777
2789

یکسالم ازم کوچیک تره .نمیدونه

ولی اون تایمی اومد سمتم خیلی خوب برخورد کرد .به اصطلاح لاو بامبینگم کرد حالا بهش تکست میدم ادای خودمو در میاره دیر سین میکنه

چیکار کنم بیشتر ازین کوچیک نشم خودش برگرده 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

بیخیالش شو

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد بازم باهم دوست باشیم 

برام شبا لالایی بخونه

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

دوست پسرته

تو اینستا از طریق پیج های مثبت ۱۸ اشنا شدیم 

دوباره بعد چند ماه خودش تکست داد و خیلی خوب برخورد کرد

کلا تو هم غیب شو

اومد که دوباره صحبت کنه، جواب نده

چندبار که زنگ زد، بعد ده بار جواب بده

خیلی عادی

صحبتش شد میگی درگیر کار بودی و متوجه عدم حضورش نبودی

قرار هم گذاشت، میپیچونی و نمیری

ماکارون هستم:)

بیخیالش شو

همون اردیبهشت بعد دیدنش بهش پیام دادم دیر ج داد بلاکش کردم و تموم باز مرداد از اینستا خودش پیام داد

بهترین ورژن خودشو نشونم داد و من با اینکه با خودم میگفتم این حناش رنگی نداره ولی دلمو برد واقن تایپمه

فقط بی محلی اون خودش میدونه چکار کرده

من از اولم تحویلش نمیگرفتم بعد خودش هی تکست میداد بزور یکی در میون ج میدادم 

اینقدد پیگیر شد تا بهش وابسته شدم یهو استاپ کرد

من مردمو زنده شدم ولی تکست ندادم بعد یک هفته دوباره خودش اومد گفت بیداری شروع کردیم صحبت کردن اخرشم هورنی شد حرفای مثبت ۱۸ زد

بعد باز رفت یکماهو نیم بعدش خودم تکست دادم

میگفت تاحالا کجا بودی برو همونجا

تو وابسته هویت اون فرد نشدیتو وابسته چیزی شدی که تو ذهنت از اون آدم ساختی

این چیزی از اصل قضیه کم نمیکنه

بین کسایی که باهاشون در ارتباط مجازی بودم

این بهترین بود و بلد بود چی بگه چی کار کنه 

ذوق انداخت تو وجودم نمیگم الان به امر خودم نمیرسم

ولی با اون انگیزه بیشتری گرفته بودم

قربون صدقه هاش بهم احساس خاصی میداد

من کلن از حرفای خرکی بدم میاد ولی این به دلم نشست

اینم بگم ۳۰ سالمه الکی دلبسته نمیشم 

یعنی تو اینستا پست +18 برات فرستاد

نه پای یه پیج شیطنتی کامنت گذاشته بودم خوشبحال دختره شوگر داره

اومد دایرکتم