2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم تا حالا کسی پشیمون شده باشه اگه قرار به پشیمون شدن اصلا ادم چرا جدا شه

چون آدم تو هر شرایطی هست فک میکنه اگ تو ی وضع دیگ باشه بهتر میشه براش و خیلیا پشیمون میشن و رحوع میکنن. حتی بعد از چن سال

من بعد از بهم خوردن نامزدیم پشیمون شدم،،،،به دوستم گفتم زنگ بزنه به نامزدم واسطه بشه اونم زنگ زد نامزدم خیلی خوشحال شد بعدش یه بار دیگه بهم زنگ زد بعدش که خودم باهاش تماس گرفتم انگار از این رو به اون رو شده بود خیلی سرد برخورد کرد دلم شکست غرورم بدجور شکست،خورد شدم،،دیگه باهاش تماس نگرفتم تا اینکه یک سال بعد با شوهرم آشنا شدم و ازدواج کردم،،،،الانم خدا رو شکر میکنم که اون روز سرد برخورد کرد که دل ازش بکنم حالم ازش بهم میخوره بدبخت بی عرضه

چون آدم تو هر شرایطی هست فک میکنه اگ تو ی وضع دیگ باشه بهتر میشه براش و خیلیا پشیمون میشن و رحوع میک ...

اخه من مجرد بودم با آقایی ازدواج کردم که قبلا ازدواج کرده و جدا شده بود همیشه میگه خداروشکر ای کاش زودتر جدا شده بودم

خاله شوهرم طلاق گرفت اما بعدش اینقدر پشیمون شد که نگو با اینکه کارمنده  و داخل اجتماعست ولی خییلی حالش بد شد و بعدشم دیگه موقعیت ازدواج براش پیش نیومد تازه یه دوره هم به خاطر افسردگی قرص و دوا میخورد اما اون دختر سابق نشد که نشد خیلی پشیمون شد

چیکسا در زبان کرمانجی یعنی شبهای سرد و پر ستاره پس از بارش برف و نام بزرگترین منظومه زیبای کرمانجی از حسن روشان .