2777
2789
عنوان

کیا آرزوشون یه پرایده

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست
وای آدم دلش آتیش میگیره تو یه کشور سرشار از ثروت زندگی کنی وآرزوی حداقلها به دلت باشه

آره خداییی حق ما نیست

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

پرایدحححححح

چشه به این خوبی من همونم ندارم

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ندارم ولی آرزوم نیستآرزوم کی ام سی یا حداقل هایما یا فیدلیتی و لاماری ایناس

نه من همینقدر کوچیک آرزو میکنم بهش برسم 😂

من واقعا آرزوم شدهو میدونی چی اذیتم میکنه اینکه خودم داشتم اوایل زندگی فروختم و دیگه نشد که نشد بخری ...

وای عزیزم منن اول زندگیمه فروختیم پولامچنو جمع کردیم دادیم جا خونه ولی امیدوارم بتونم بخریم

احتمالا تا آخر سال میگیرم ولی داشتم فروختم این مدت که نداشتم واقعا ارزوش داشتم

ماهم فروختیم دادیم جا خونه

توکه الان اون پراید و‌نداری لااقل آرزو ماشین خوب کن

عزیزم من هر شب آرزو ماشین میکنم هر سری یه ماشین ولی گفتم خدا مندبه پرایدم راضیم خدا کنه بشه

منم آرزومه بتونم تنهایی رانندگی کنم،،ی ماشین هم از خودم داشته باشم ک اونم  نمیشه چون شاغل نیستم طلا هم ندارم،،پس حداقل بتونم با همون ماشین شوهرم تنها رانندگی کنم

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
وای عزیزم منن اول زندگیمه فروختیم پولامچنو جمع کردیم دادیم جا خونه ولی امیدوارم بتونم بخریم

خداروشکر خونه بهتره ماشینم ایشالا میخرید یه خوبشو 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید