2777
2789

تقریبا یکماه و یکهفته س پام شکسته.من کسی رو ندارم که حتی یکروز بیاد پیشم باشه چون شکستگی پام خیای عمیق بود دوماه باید تو گچ میموند خونه مادرشوهرم طبقه پایین مونه یکهفته ی اول شوهرم موند خونه ولی خب از کارش موند بلدم نیست زیاد مراقبت کنه اشپزخونه ام از سطح پذیرایی بلندتره و خیلی سخته با پای شکسته رفت و امد کنم بهش روز ششم اسیب دیدگی ام اومد خونه اش(تا اون روز شهرستان بود و نمیشد زود برگرده) با اصرار منو آورد پایین و تا الان همش حواسش بهم هست بچمو از مهد میاره و همه جی رو ضبط و ربط میکنه.خداخیرش بده نه واسه الان و این اتفاق کلا خیلی مهربونه دختراشم مهربونن و عمه های خیلی خوبی برای دخترم هستن برادرای شوهرم خیلی مهربونن و حالا من موندم بعد خوب شدن پام چطوری باید جبران کنم محبتاشو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه انگشتر یا پلاک واسش بخر

طلا خیلی داره طلاهاش سنگینم هستن من پولم اونقدری نمیرسه که یک تکه طلای سنگین بگیرم براش پریروز حرف از روز مادرشد دختراش میگفتن سماورمادرم خراب شده میگم یک سماور خوب بخرم براش بده اینطوری؟

اسی ت مجردی رفتارو رابطت با مامانت چجوری بود

زنها از همه چیز می‍ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیرشدن..از دوست داشته نشدن❤️

خوش به حالت  ۴ ماهه شوهرم شب کاره تواین ۴ماه فقط یک بار اونم چون شوهرم گفته بود اومدن خونمون تازه فقط نیم ساعت اونم قبل رفتن شوهرم باهم پاشدن رفتن  نمیگن اینا شبارو چه جوری صب میکنن بریم یه حالی ازشون بپرسیم خیلی ناراحتم  

رابطه ام با مادرم خوب بود مادر خیلی مهربونی داشتم و خیلی عاقلانه رفتار میکرد همیشه

من همیشه اعتقادم اینه دختریک مامانش ازش راضی باشه مادر شوهر خوبی گیرش میاد کلن تجربم بین اطرافیان اینجوری بوده

زنها از همه چیز می‍ترسند..از تنهایی..از دلتنگی..از دیروز..از فردا..از زشت شدن..از دیده نشدن..از جایگزین شدن..از تکراری شدن..از پیرشدن..از دوست داشته نشدن❤️

من همیشه اعتقادم اینه دختریک مامانش ازش راضی باشه مادر شوهر خوبی گیرش میاد کلن تجربم بین اطرافیان ای ...

مادرم من فوت کرده ولی همیشه میگم خداکنه مادر از ما بچه ها راضی باشه به هرحال تو عالم کم سن و سالی شاید کاری کرده باشیم که خوشایند مادر نبوده