2777
2789
عنوان

ترک پاشنه دارم خیلی درد میکنن

142 بازدید | 30 پست

حتی خون هم میومد،ولی الان چندوقتیه کرم ویتامین آد میکشم ونایلون فریزر میموشم بعد حوراب میموشم توحموم هم حسابی سنگ پا میکشم الان تاحدودی بهتره ولی اگه رعایت نکنم این ترتیب باز مثل اولش میشه،شما تجربه ای دارین به دردم بخوره 

فقط جوراب بپوش و وازلین بزن

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم جی بهتره

تو خونه دمپایی طبی یا جوراب روفرشی داشته باش

استرس وتگرانی کلا علاوه برسیستم ایمنی به پوست ومو اثر میزاره

اگه استرس واضطراب داری مدیریتش کن

سبزیجاتم بیشتر مصرف کن بدنت هیدراته باشه

منم مثل شماهستم پدیکورانجام بده توسالن هاانجام میدن حتمادمپایی روفرشی بپوش من واسه بیرون صندل می پوشم تامیام خونه میبینم ترک برداشته کرم جی استفاده میکنم وپاشنه پوش ازداروخانه گرفتم بجای نایلون ازاونااستفاده میکنم 

گاهی انسانم آرزوست
کرم جی بهترهتو خونه دمپایی طبی یا جوراب روفرشی داشته باشاسترس وتگرانی کلا علاوه برسیستم ایمنی به پوس ...

ممنون پس یه کرم جی میخرم،فقط اینکه کرم ازجوراب ردنشه بره فرشا موقع راه رفتن

کرم ترک پا کامان بخر روزی دو بار بزن بعد جوراب بپوش همین بدون جوراب و دمپایی تو خونه راه رفتن باعث تشدیدش میشه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

شبا وازلین بزن بعد از روش کیسه فریزر بپوش از روشن جوراب بزار تا صبح تو پات بمونه چند شب تکرار کنی در ...

من وازلین خریدم اصلا بهم نمیسازه نمیدونم چرا رفتم کرم جی خریدم 

گاهی انسانم آرزوست