2777
2789
عنوان

بچه ها سیم تلفنو کشید😞

| مشاهده متن کامل بحث + 12579 بازدید | 493 پست
خیای ممنونم عزیزم حق میگید ولی شرایط اینجوریه درست میگیدا اجی بخدا

عزیزم برو دنبال ی حرفه دنبال ی شغل پیشرفت کن... چون با توضیحاتی که از خودتو پسر عموت دادی بعید میدونم این شخص بهت فکر کنه حتی... اینکه برای مهمونی فردا شبم دعوت نیستین صحه میذاره بر حرف من... برو تو اجتماع اگه خدا بخواد بهتر از پسرعموت میاد میگیرت

والا همونایی که میگن ما از ارایش بدمون میاد هم از ارایش بدشون نمیاد... منظورم از ارایش اون ارایش های ...

نمیدونم‌ولی زن داداش خودم هیچ وقت هیچ وقت آرایش حتی ضدآفتابم نداره البته خودش خیلی خوشگله چندبار دیدم‌ بعد عروسی مجلسی چیزی که آرایش داشته داداشم‌میگه فلانی توروخدا صورتتو بشور حالا مجلسم آرایش سنگین نمی کنه ها که کامل میکاپ کنه یه آرایش خیلی ملیح منظورمه

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو دنبال ی حرفه دنبال ی شغل پیشرفت کن... چون با توضیحاتی که از خودتو پسر عموت دادی بعید میدون ...

اون که دعوت نیستیم دلیلش من نیستم از شما چه پنهون یکی اومده بود بد زن عمو به یکی از اعضای خانواده من گفته بود کم کم به گوشش رسیده بود بعد شاکی شده بود اون نامردم گفته بود این گفته انقد گریه کردم که خدا بدونه 🥲

جدی میگی ؟؟؟ خب منم بد نیستم ژولیده نیستم ولی خودمو نشون میدم خیلی اهل زندگیم و اصلا پول خرج مثلا نا ...

دوره ی این مدل مردا تموم شده... این دوره باید خودت اولویت خودت باشی خودت خودتو دوست داشته باشی تا بقیه هم دوستت داشته باشن... حالا اهل بریز بپاش نیستی اوکی ولی در حد معمول به خودت برس و ارایش کن 

دوره ی این مدل مردا تموم شده... این دوره باید خودت اولویت خودت باشی خودت خودتو دوست داشته باشی تا بق ...

من که خودمو دوست دارم عزیزم منم از خودم کم نمی‌ذارم اجی من خودمو دوست دارم که می‌خوام همچین ازدواجی سر بگیره دیگه 

نمیدونم‌ولی زن داداش خودم هیچ وقت هیچ وقت آرایش حتی ضدآفتابم نداره البته خودش خیلی خوشگله چندبار دید ...

با ارایش قشنگ میشه؟ بعضیا خوشگلن ولی با ارایش زشت میشن این مدل ادما ارایش نکنن بهتره

دقیقا همین من خط چشم بکشم بد میشم

باید قلق صورتت دستت بیاد.. با خط چشم بد میشی سایه رو امتحان کن... ریمل بزن... ایقد ارایش کن تا ارایش مناسب صورتت و اون چیزی که قشنگت میکنه رو پیدا کنی 

رفتار پسره باهات چطوره؟ هیچ توجهی بهت نشون داده تا حالا؟

خب اول بگم ما سنتی هستیم و خیلی با پسر فامیل بگو بخند نداریم بعد یه بار بهش گفتم قیافه ت شبیه حمید گودرزیه خواهرم گفت خیلی کارت زشت بود دیگه از اون به بعد خجالت کشیدم شوخب نکردم ولی خیلی خوشش اومد ولز من تشکر کرد ولی خب نه در حد سلام و علیک تو مهمونی

احتمالا خودش و مادرش فهمیدن نقشه دارید براشون و دعوتتون نکردن به خدا کارت خیلی زشته . عزت نفس داشته ...

نه اینجوری نیست یه بدگویی شده بود پشتش به گوشش رسید فکر کرد ما گفتیم البته ما نگفتیم حدس می‌زنیم واسه اون باشه 🥲

بعدش اجی جان هنوز وقت هست شاید دعوت کنه 

اگه هم نشد مهم نیست بازم جا هست ببینمش خونه اقوام میان آخرهفته