2777
2789
عنوان

بیاید بگید این قد و وزن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 36 پست
قربونت برم من،❤️ ولی در آخر واقعا کمه

خدانكنه گلی   

ببخش عزيزم اشتهاي شما كم هست يا زياد؟ يعني مثلا از اونايي هستين كه هرچي ميخورن چاق نميشن يا در كل كم غذا هستين ببخش اينو پرسيدم...

خدانكنه گلی ببخش عزيزم اشتهاي شما كم هست يا زياد؟ يعني مثلا از اونايي هستين كه هرچي ميخورن چاق نمي ...

نه قربونت این چه حرفیه، نه اشتهام خیلی زیاده واقعا غذا میخورم زیاد همه چی میخورم ولی وزنم اصلا نمیره بالا

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانكنه اهاا ممنون كه جواب دادي گلمم سلامت باشي و تندرست^_^

فدات شم همچنین❤️

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

کمه

اره منها نمی‌دونم چجوری ببرمش بالا