2777
2789
من 9ساله ندیدمش نمیخوام هم ببینم واقعا خسته ام ازش. ولی خیلی حسرت کسانی رو میخورم که روابط خوب دارن

من نزدیک ۱ ساله حسرت دیدنشو دارم . 😭😔 رفت و مارو تو غم نبودش تنها گذاشت

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند بار باهاشون قهر بودم همش هم مشکل شوهرم بود چون دوسش ندارن چون زبون درازه

یه بار 9ماه ندیدمشون

یه بار هم 5ماه 

وخیلی

درامد شغل همسرتون چطوره؟؟ ببخشید اما شاید همسرم تغییر شغل بده اینم تو لیست بود ولی اطلاعات کافی ندار ...

هر یه پنج روز یعنی پنج شنبه جمعه که میدان نیستش هرپنج روز 10تومن سودشه

ولی خسته گی کارش ونمیدونی شب میره میدان صبح هم سرکار فقط ظهر در حد سه چهار ساعت می‌خوابه خیلی خسته میشه بعد هر ماه باید رو پول کارش اضافه کنه فقط پول کارش که باهاشون خرید می‌کنه 80میلیونه 

روحشون شاد ولی من حتی ازش خاطره ای که باهاش خوش باشم ندارم. از روابط همیشه سمی خسته ام. البته منظورم مادرمه نه پدرم. پدرم معمولیه ولی این روزها از اون هم دلسرد شدم. از وقتی نمیرم خونه اش دیگه حساب خیلی چیزا عوض شده وقتی کلاهم رو قاضی میکنم میبینم اونم تو به وجود اومدن این اوضاع بی تقصیر نیست. فک کن عید نوروز، یلدا، عید قربان و... عوض اینکه تو بری خونه پدری پدرت بیاد خونت و خیلی هم گند اخلاق باشه و روزهای عزیز رو زهرمارت کنه. خواهرهاش بدون اینکه متقابلا دعوتت کنن مدام بیان خونت و چند روز بمونن و وقتی میگم این دفعه بهشون بگو خونه نیستم ناراحت بشه و کار به دعوا بکشه. سه ماهه با پدرم هم حرف نمیزنم از خانواده داغون خسته شدم. احساس میکنم یه پیرزن 90ساله ام

ولی نسبت به پدرم عذاب وجدان دارم یه مظلومیت خاصی داره ذاتا توی خانواده فقط با من ارتباط داشت