2777
2789
عنوان

فقط من واسه بارداری مشکل دارم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست
خدانکنه ،،،من دوبار کورتاژ شدم یه بارم تو خونه سقط شدانقدر ناراحتم افسرده شدم تو نوبت مطباشون ۷الی ۹ ...

من بخدا هر کدوم میرفتم فقط میگفتم خدا این خوش اخلاق باشه کار بلد باشه پیش بهترین دکترا رفتم همشون الکی اما انگار این آخری خوبه یه بار رفتم ولی حرفش و قرصاش با بقیه متفاوته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من با فشار ۱۶ رفتم مطب گفتم واسم مرخصی بنویس .گفت عزیزم جنین مشکلی براش پیش نمیاد برو سرکارتپن ...

منم لکه بینی داشتم گفت چیزی نیست بخدا یه هفته بعد سقط شد باز رفتم مطب به منشی گفتم من سقط کردم نمیتونم زیاد سرپا باشم من زودتر برم گفت نه بخدا دوسه ساعت رو صندلی کمرم شکست اما انشالله مال شما صحیح سالم به دنیا میاد

به حرف دکترای احمق و معروف گوش ندین، برین یه دکتر خوب پیدا کنین، نه پولکی.

یه دکتر بهم گفت به فکر رحم اجاره ای و تخمک اهدایی باشه.بدون اینکه بپرسه اقدام کردم یا نه.

یه دکتر دیگه گفت قرص نخور فقط اقدام کن.

بعدم که طبیعی باردار شدم، دکتر احمق معروف، که از وزیر لوح گرفته بود... هیچ اهمیتی بهم نداد،و حتی آمپول ریه هم نداد.

خدا خودش فقط بهم رحم کرد.

به حرف دکترای احمق و معروف گوش ندین، برین یه دکتر خوب پیدا کنین، نه پولکی.یه دکتر بهم گفت به فکر رحم ...

خب از کجا پیدا کنم بعد هر دکتر فقط گریه میکنم بخدا نزدیک بیست میلیون تو این سه سال فقط واسه دکتر و قرص رفته

خب از کجا پیدا کنم بعد هر دکتر فقط گریه میکنم بخدا نزدیک بیست میلیون تو این سه سال فقط واسه دکتر و ق ...

من اصفهانم، بیمارستانی که فقط مخصوص زنانه. دکترایی که ویزیت ۲۰ تومن میگرفتن، بهتر از دکتری بودن که ۲۰۰میگرفتن. فعلا با اصلاح سبک پیش برو.