2777
2789
عنوان

خانوما قلب بچه تا چند هفتگی تشکیل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست

6 هفتگی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا این همه استرس؟

خوب نیست که واسه بارداری

۸ هفته کامل شد برو که دقیق باشه زودتر بری تشکیل نشده باشه باز استرس بکشی چکار 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الان دقیقا ۷ هفتم

واسه من ۷ هفته و ۲ روز مشخص شد...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بنظرت شنبه برم ۷ و خورده ای نشون میده؟

آره برو 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خواست ببینه ساک حاملگی دارم یا نه

این کارهای دکتر ها الکی همش 

سنو واژینال الکی میگرن   

باید ۷ هفته یه سنو کلی میدادی مشخص میشد هم ساک و هم ضربان قلب 

شنبه برو حتما قلب ش تشکیل شده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بنظرت برم‌یا تحمل کنم تا ۸ بشه؟

بمون تا ۸....البته الان که هفت هفته ای حتما تشکیل شده خیالت راحت

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

فکر میکردم فقط منم که انقد استرس الکی دارم تو رکورد منو زدی، آخه دختر خوب تو 5 هفته که اصلا قلب رو نمیبینن، تازه 6 هفته با سونو واژینال قلب رو میتونن ببینن، شکمی تا 8 هفته س،تو هیچ مشکلی نداری که انقد استرس داری،5 هفته فقط باید ساک حاملگی دیده بشه و مطمئن بشن بارداری خارج رحمی نیست همین، اصلا برا تشکیل قلب نیست این هفته که، یا 6 هفته واژینال یا 8 هفته سونوی شکمی برو،اگه خیلی نگرانی برو واژینال انجام بده منم 6 هفته رفتم گفت فقط ساک حاملگیه، رفتم سونو واژینال گفت قلبشم تشکیل شده، ضربان‌ش رو هم نوشت برام اصلا نگران نباش عزیزم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فکر میکردم فقط منم که انقد استرس الکی دارم تو رکورد منو زدی، آخه دختر خوب تو 5 هفته که اصلا قلب رو ن ...

وای خدا خیرت بده آروم شدم خیالم راحت شد 

بخدا اصلا دست خودم نیست 

همون دکتر هم گفت تو ۵ هفته ساک حاملگی رو میخواد ببینه گفت برو ۸ هفته بیا 

دو هفته بیخیال گذشت این یک هفته استرسم زیاد تر میشه همش 

دوشنبه هفته بعد باید برم هشت هفتم میشه 

گفتم شنبه برم که پشیمون شدم بزار ۸ هفته کامل شه‌