2777
2789
عنوان

شوهرتون خسیس یا نه

467 بازدید | 56 پست

خیلی بده شوهر ادم خسیس باشه شوهرم خرج میکنه نیست بگم کم میذاره ولی این خساست تو وجودش هست میدونید چی میگم گاهی غر میزنه امروز انقدر خرج شد و فلان خیلی رو مخم هست اصلا خوشم نمیاد اینطوره یا بگم فلان میوه بگیر از سه نمونه که گفتم دوتاش میگیره میگه گرون میشن 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه .

ولی این روزا همه شرایطشون سخت شه مجبورن کمتر خرج کنن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول میده ،ولی خریدام رو میبینه غر میزنه😂😂

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
عین شوهر من میگم چی میشع تو هیچی نگی خودشم میگه عادت کردم میزنه به مسخره بازی

مریضن بیخیال 

تو کار خودت رو بکن اهمیت نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

شوهر منم اینجوریه. میریم فروشگاه افق کوروش بزرگ ب جای اینکه بگه هرچی لازم داری و دوس داری بردار فقط به فکر قیمتشونه و اخرش با دو تا آبمیوه هفت هزار تومنی و دوتا های بای میاییم بیرون .خیلی خیلی خسیسه

شوهر منم اینجوریه. میریم فروشگاه افق کوروش بزرگ ب جای اینکه بگه هرچی لازم داری و دوس داری بردار فقط ...

اینم میگه الان صدتا چیز برندار اونایی که واجبه و فلان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر منم اینجوریه. میریم فروشگاه افق کوروش بزرگ ب جای اینکه بگه هرچی لازم داری و دوس داری بردار فقط ...

ببین بیشتر کار خودت بکن تو هرچی دلت خواست بردار اون یکم غرش میزنه ولی دلو نمیمون به چیزی حقیقتش من خودمم خیلی شکمو ام زورم میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من هرچی برمی‌داریم حساب می‌کنه میشه ۶ تومان 

میاد خونه،زل می نه به فاکتور 

من عین خیالم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40