2777
2789
عنوان

بیاید بگم چیشددد😭😭

384 بازدید | 22 پست

امروز یه سگ ژرمن شپرد از درمانگاه آورده بودیم حیاط دانشکده که واکسن بزنیم و معاینه بشه 

تعدادمون زیاد بود درمانگاه نشد جمع بشیم 

بعد این سگ خیلی نازه و آرومه 

داروی های ضد انگلش رو یکی از بچه ها داد بعد استاد اومد واکسن بزنه و آموزش بده سگ رو یه پسر از همکلاسیا نگه داشته بود چون سگ آرومه محکم نگرفته بود

یهو این این سگ تکون خورد من خواستم بگیرمش فرار کرد شلوار پسره رو گرفتم دو دستی 

از خنده هم نمیتونستم پاشم همه هم روده بر شده بودن پسره گفت شلوارمو ول کن برم سگه رو بیارم تا شلوار هممون رو نگرفته

وایییییی😭😭😭

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

💚💎🐦🐣💕🍀🌷💕😎

😁😁😁

خانمهای گل من شرایط خاصی دارم فقط سکوت میکنم  واقعیت تلخ این همینه که انگار نباید حرف زد حتی اینجا قضاوت میشی یکی نفرین می‌کنه یکی تهمت         و.     ❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️❇️⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐لطفا آرامش خودتون حفظ کنید. با دعوا و فحش و نفرین چیزی درست نمیشه حسادت و کینه و خشم همش از خودشیفتگی هستش قلبم مشکل داره و من دلم آرامش و معجزه میخواد.  من در پناه خدام  

اصلاً مهم نیست فقط عکس العملت ناقص و نا به جا بوده همین.

چیکار باید میکردم؟ ‌

همونطوری موندم دیگه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

الان فقط فراموشش کن . واقعاً چیز مهمی نبوده جدی میگم.

آخه یکی از همکلاسیای پسرم گروه پیام گذاشته از فردا پوشیدن شلوار همرنگ سگ های درمانگاه اکیدا ممنوع😭😂