2777
2789
عنوان

طلا بفروشم خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 38 پست
ببین من چون سر کارم اکثر مواقع چالش ندارماونهایی هم که دارم حلشون میکنمینی یه جورایی از پسشون برمیام

خوب پس هنوز صبر کن گرونتر که شد یک خونه خوب بخر تا دوسال دیگه طلا دوبرابر اینی که هست میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا پیش خرید کن نصفو الان بدی نصفو بعد آماده شدن مثلا ۱۰ ماه دیگه اون موقع طلا حداقل ۱۵ تومن شده مقدار کمتری طلا میدی نسبت به خرید نقدی ملک کلید نخورده هم تحویل میگیری

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین منظورم اینه اگه طلا مثلا تا سال بعد گرون تر بشه بتونم خونه بهتر بخرم صبر کنم

من تو اینستا میدیدم میگفت یهو کل طلاهاتون بابت‌خونه ندید 

اگه ادم مطمئن سراغ دارید پیش خرید کنید و پیش پرداخت بدید مثلا الان صد گرم طلا تو میدی بابت پیش پرداخت و قطعا تا سال دیگه طلا گرون تر میشه و ما بقی پول رو سال دیگه که طلا گرون بود میفروشی و پرداخت میکنی اینجوری طلای کمتری میفروشی چون طلا تا سال دیگه گرون تر شده

فعلا طلا از ملک بهترههرکی طلا فروخته زمین خریده ضرر کرده

دقیقا....من دو سال پیش کای طلا فروختم ماشینم فروختم..زمین خریدیم....ضرر کردیم...اگر الان طلا رو‌داشتم بدون اینکه ماشین بفروشیم یی خونه چهار تومنی مینونستیم بخریم