2777
2789
عنوان

یه سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست
واقعا!چه قدر خوب ممنون حتما این کار رو میکنم،به نظرت میشه به حضرت زهرا هم هدیه کرد یا بقیه پیشوایان؟

آره گلم ولی من درمورد حجاب وچادر ی خوابایی میدیدم درمورد حضرت زهرا ولی متاسفانه نتونستم تااخرش چادری بمونم اگه میخوای براحضرت زهرا کاری کنی برا ظهوراقاامام زمان دعا کن وحجابتو رعایت کن ک ازت راضی بشه چون من ی مدتی ک حجابم بد بود توخواب دیدم ک گفتن حلالت نمیکنم بعد مدتی ک رعایت کردم چندین ماه دیدم که گفت حلالت کردم اما بعدسالها نتونستم بمونم سرحرفم

آره گلم ولی من درمورد حجاب وچادر ی خوابایی میدیدم درمورد حضرت زهرا ولی متاسفانه نتونستم تااخرش چادری ...

خوش به سعادتت چه خوابهای خوبی،من به حجابم پایبندم فقط یه اخلاق بدی درباره غیبت دارم که سعی میکنم ترکش کنم و زود عصبانی شدن،نماز و روزه رو هم سعی میکنم رعایت کنم ولی احساس میکنم بنده خوب خدا نیستم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام یه جوری از فداکاریاشون قدر شناسی کنم یه جوری جبران کنم،حس میکنم بهشون بدهکاریم یه جایی کم کار ...

عزیزم فقط چهارده  نفر معصومند   همه ما گناه کار وخطا کاریم  

همینکه بخوایم  مراقب اعمالمون باشیم  وخدا از ما راضی باشه 

و  ارزو کنیم ایکاش در کنار شون بودیم کافیه

جز این کاری از دستمون بر نمیاد

خوش به سعادتت چه خوابهای خوبی،من به حجابم پایبندم فقط یه اخلاق بدی درباره غیبت دارم که سعی میکنم ترک ...

خیلی اینطور خوابا میبینم ولی منم اخلاق بدم اینه ی مدتی خیلی رعایت میکنم ی مدتی نه مثلا خوب ک میشم ن غیبتی ن اهنگی ن‌حتی نگاه ب نامحرمی ولی بعدمدتی بدمیشم ثابت نیستم خلاصه منم مثل شما الان اینطور احساس میکنم 

عزیزم فقط چهارده نفر معصومند همه ما گناه کار وخطا کاریم همینکه بخوایم مراقب اعمالمون باشیم وخد ...

واقعا؟ شاید ولی نمیدونم میتونم سوره ای بخونم و ثوابش رو بدم به حضرت زهرا(س)بعد میگم اخه اوناچه احتیاجی به سوره خوندن من دارن نمیدونم مغزم مشعوله

واقعا؟ شاید ولی نمیدونم میتونم سوره ای بخونم و ثوابش رو بدم به حضرت زهرا(س)بعد میگم اخه اوناچه احتیا ...

عزیزم   میتونی  هر کار خوبی که  انجام میدی هر صلواتی که میزنی 

هر دعا وقرانی که میخونی  وغیره___هدیه کنی به  

چهارده معصوم    به صدوبیست وچهار هزار پیامبر 

به تمامی شهدا     ومقربین وصدیقین   

به فرشته های مقرب 

بله اونا احتیاج ندارند ولی   مثل اینو میمونه   جواب هیچ سلامی رو بی پاسخ  نمیزارند    اگه ما به اونه هدیه بدیم   هزاران برابر 

بیشتر اونا پاسخشو بما برمیگردونند  

ودر قیامت با اونا محشور میشیم

شک نکن❤️