2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 10025 بازدید | 233 پست
رشبتون چیه .چطوری برنامه ریزی کردین واسه خوندن .من ارشد بالینی دارم دوست دارم آدمه بدم ولی نمیدونم م ...

من پزشک متخصصم عزیز دلم،خوشبختم از آشناییتون

قطعا میشه،خدا هم به مادرا برکت زیادی میده ،اینو به چشم خودم هم دیدم

میحواید برای دکتری بخونید یا با ارشد جذب بشین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکتون باشه عزیزم ان شالله بهترین تصمیمیو بگیرین،بهدنطرم یه فرصت به خودتون بدین همه ی راه ها رو ام ...

شما الان با بچه خیلی سختتون نیست؟ منم پسرم سه سالشه البته دختر ۷ ساله هم دارم همش میترسم برای بچه ها سخت بشه وگرنه هیات علمی جزو ارزوهام بوده اما الان خیلی مرددم همش وسوسه میشم مار شخصی خودمو  داشته باشم که ازادی عمل داشته باشم محدود و متعهد نشم

داتشگاه خوبی هم هست دلم نمیاد ازش بگذرم 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اینایی که میگن خانواده شوهر فلان جاری فلان بلاخره خودتون هم برادر دارید خانواده شوهر یکی دیگه اید مث ...

اره بعصی مواقع توهمه،موفقیت هرکسی به‌چشم خودش بزرگ به نظر میاد اما به هرحال توی هر فرهنگی یه سری رفتارای عرفی هست که خارح از اون مفهوم بدی داره،حداقلش بی ادبیه

شما الان با بچه خیلی سختتون نیست؟ منم پسرم سه سالشه البته دختر ۷ ساله هم دارم همش میترسم برای بچه ها ...

چرا خیلی سختمه،خیلی خیلی.....اینقدر فشار روم هست که گاهی از زندگی سیر میشم ولی خب ذات زندگی همینه،سخته....

شرایط شما هم خاصه،متوجهم با دو تا بچه که یکیشون کلاس اولیه تلاش چند برابری لازم دارین

به نظر من مادری که تایم کمتر داشته باشه ولی با روحیه و پر انرژی باشه و کیفیت بالاتری از مادری برای بچه هاش ارائه کنه بهتر از یه مادر فول تایم ولی افسرده ست که داره حسرت میخوره

و اینکه من به شخصه هرچی یرای بچه م تایم بیشتری میذارم همسرم نقشش کمرنگ تر میشه،اگر برای شما هم هیمنطوره خب همین یه فرصتی میشه که همسرتونم نقش پررنک تری داشته باشن

شما باید چند ساعت در ماه کار کنین؟

چرا خیلی سختمه،خیلی خیلی.....اینقدر فشار روم هست که گاهی از زندگی سیر میشم ولی خب ذات زندگی همینه،سخ ...

میگن ۴۰ ساعت در هفته حضور، ۱۲ واحد تدریس بقیه حضور و پاسخگویی و تولید محتوا و اینا 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
چرا خیلی سختمه،خیلی خیلی.....اینقدر فشار روم هست که گاهی از زندگی سیر میشم ولی خب ذات زندگی همینه،سخ ...

منم از همون حسرت میترسم میدونم اگه انصراف بدم و نرم تا اخر عمر حسرت میخورم و بچه ها رو مانع سر راهم میدونم چون شغل و دانشگاهی هستش که دوستش دارم

ولی شغل شخصی خودم هم درامدش بیشتره هم ازادیش و تایم کاری کم ولی علاقه ای بهش ندارم

میگن ۴۰ ساعت در هفته حضور، ۱۲ واحد تدریس بقیه حضور و پاسخگویی و تولید محتوا و اینا

خب خیلی سنکین که نیست،به نطرم اگه ساپورت خوب از خانواده و همسرتون دارین برین،ان شاالله موفق باشید❤️

شغل ازادتون چیه جسارتا؟

روانشناسم دفتر مشاوره دارم