2777
2789
عنوان

هیئت علمی شدم ولی خانواده ی همسرم انگار نه انگار

| مشاهده متن کامل بحث + 9271 بازدید | 226 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خوبه من چون پرستاری بودم از حرصشون جاری رفت خدمات بیمارستان شد دو ماه کار کرد نرفت خواهرشوهر ه ...

وا خدمات و تزریقات کجا پرستاری کجا

بیشتر خودشونو خار و خفیف کردن 😂 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا به چی شما باید حسودی کنن شما هر کاری کردی واسه آینده خودتو بچه هات کردی منتشو سر کسی نزار از ک ...

منت نیست ولی خب وقتی ادعا میکنن مثل دخترمونی و فلان ولی سعی میکنن موفقیتتو کوچیک جلوه بدن نرمال نیست

ما ب این میگیم دو رویی

بذار بگم از چی سوختن از اینکه تو ازشون بالاتر شدی ترسیدن ک هوا برت داره و خودتو گم‌کنی واسه همین جوری رفتار میکنن ک پرو نشی 😂 خیلی کوته فکر و البته زرنگ و موذی ان

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کم😅البته هنوز حقوق نگرفتم حکمم تازه اومده

دیگه نگو کم خخخ                                                                                                                    دوست مامانم هیت علمیه نزیک 70 تومن میگیره   

منت نیست ولی خب وقتی ادعا میکنن مثل دخترمونی و فلان ولی سعی میکنن موفقیتتو کوچیک جلوه بدن نرمال نیست ...

مال ماهم همینن. اگه دختر خودشون بود ببین چی می کردن. و حتی عزت و احترامش هم بیشتر می‌شد و هی پزش میدادن