2777
2789

این دفعه تکلیفم یه سره بشه دیگه این فرصت اخر اخرههههه

اگه بهتر شد که باهاش زندگی میکنم (که خودم چشمم اب نمیخوره) 

اگه تغییری نکرد دیگه زود جدا میشم.

فرصت ازمایشی یکماهه اگرم بد بود که زودتر تمومش میکنم. چاره ای نداشتم به دلمم نیست دوستشم ندارم ولی فقط به خاطر بچم. 

چی بگم درکت میکنم منم مثل توام جندین بار تا طلاق رفتیم باز بخاطر بچم برگشتم بار دیگ طلاق گرفتیم ۴ سالی هس طلاق گرفتیم دوباره اومده سراغم نمیدونم چیکار کنم دو راهی گیر کردم 😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز سال دیگه این موقع میگی در حال طلاقم یه ماه بهش فرصت میدم در همین حین هم اومد زد دستمو شکست 

این آقا رو ببر دکتر 

هم خودشیفتست هم دوقطبی یه بلایی سر بچه طفل معصومت میاره خدایی نکرده

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته