2777
2789

من خیلی تنهام 

همسرم درک نداره و از دنیای من خیلی دوره 

الان یک هفته س بخاطر دوستاش با من سرو سنگین 

چندین بار رفتم سمتش پیام دادم گفتم بیا سمتم و ...

اما بی فایده هست 

خیلی سرده 

منم خیلی احساسی ام هر شب گریه میکنم میبینه اما براش مهم نیست...

نمیتونم با هیچکس حرف بزنم درددل کنم خیلی غمگینم 

باید قبل عقد چشم ت باز میکردی 

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییییی خیلی درک میکنم منم همسرم باهام سرد شه کل دنیا سرد میشه بعد درک نمیکنن نمیان واسه آشتی و مایی که کاری جز گریه و کوچیک‌کردن خودمون کاری نمیتونیم بکنیم

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

باید قبل عقد چشم ت باز میکردی

قبل عقد خودشونو نشون نمیدن و ادما عوض میشن ..‌. بهتره کسی که خودش ناراحته رو برای چیزی که تقصیرش نیست سرزنش نکنی

نظر نمیدادی بهتر بود تا اینکه بیای لول عقل و شعورتو اینجوری نشون بدی

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ای عزیز من چی بگم شوهرم بایه زن مطلقه رابطه داره 

مثل دوتاهم خونه زندگی میکنیم نه حرف میزنیم نه چیزی فقط پول میزنه به کارتم برای مخارج روزمره 

وگرنه شبهافقط برای خواب میادخونه من وبچم وکامل گذاشته کنار

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

ای عزیز من چی بگم شوهرم بایه زن مطلقه رابطه داره مثل دوتاهم خونه زندگی میکنیم نه حرف میزنیم نه چیزی ...

منم با تو فرقی ندارم 

نه حرفی می‌زنیم نه شوخی نه عشق بازی نه چیزی ... 

هر شب با گریه می‌خوابم ...

دیگه عادت کردم اما قلبم تیر می‌کشه 

این زندگی اونی نبود که میخواستم 

منم با تو فرقی ندارم نه حرفی می‌زنیم نه شوخی نه عشق بازی نه چیزی ... هر شب با گریه می‌خوابم ...دیگه ...

زنان زیرک رو بخون

باید رو خودت کار کنی

به مردا زیاد بها بدی برات ناز میکنن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

منم با تو فرقی ندارم نه حرفی می‌زنیم نه شوخی نه عشق بازی نه چیزی ... هر شب با گریه می‌خوابم ...دیگه ...

خواهرقشنگم خدانکنه مثل من باشی 

ماهیچ رابطه احساسی ویاجنسی نداریم به هیچ وجه حتی حرف هم نمیزنیم باهم اون راحت توی خونه زنگ میزنه به دوست دخترش باهاش لاس میزنه وهزارکاردیگه 

من موندم پسرم یه خرده بزرگتربشه ویه پولی جمع کنم بعدش طلاق میگیرم

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

ما همه همذردیم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اگرخیانت نمیکنه یه مدت بهش فضابده بزار تنهاباشه زیادطرفش نرو فکرکرده حالاچه الماسی هست برات نازمیکنه محلش نزارتا خودش بیادبه دست وپات بیفته