2777
2789
عنوان

پسری که دیر به دیر آنلاین میشه دلیلش چی میتونه باشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست
منم دانشجو امولی اینجوری نیست دیگه قبول کنین اگه بخواد وقت بذاره می‌ذاره

بستگی به رشته و استاد داره ، اساتید ما خیلی سخت گیر هستند و درسها همه سخت برای حل یه مسأله شاید باور نکنی نیم ساعت زمان میبره جواب هاش همه فرمول تو فرمول

چرت میگه دیگه هردیقه که کار نداره یعنی از صبح یه لحظه گوشیشو دستش نگرفت؟اصن آنلاین نشد اوکی پیامکتو نوتیفشو ندید؟

منم دقیقا سر همین موضوع با اکسم کات کردم هی میگف کار ندارم خستم سرکارم فلان منم واسه اینکه خودمو گول بزنم همش حقیقت رو انکار میکردم دلم واسش میسوخت 

الان پارتنرم انقدری خوب باهام رفتار میکنه وسط کارش هم بهش زنگ میزنم جواب میده گوگولیی الان لعنت میفرستم به خودم که چرا زودتر با اکسم کات نکردم خیلی اذیت شدم 

اشک شو،اما نه تو غم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به رشته و استاد داره ، اساتید ما خیلی سخت گیر هستند و درسها همه سخت برای حل یه مسأله شاید باور ...

رشته شما سخته

رشته ایشون اونقدر سخت نیست و کلاساشون انقد فشرده نیست

چرت میگه دیگه هردیقه که کار نداره یعنی از صبح یه لحظه گوشیشو دستش نگرفت؟اصن آنلاین نشد اوکی پیامکتو ...

من دیر بیام بهم زنگ میزنه پیام میده ولی نسبت به خودش اینجوری نیست!

دیر جواب میده

من دیر بیام بهم زنگ میزنه پیام میده ولی نسبت به خودش اینجوری نیست!دیر جواب میده

خب ببین وقتی اون از تو انتظار داره باشی و بهش توجه کنی رفتار خودش هم باید متقابل باشه دیگه بدونه که توهم نیاز داری باهاش صحبت کنی وقت بگذرونی بهت توجه کنه

اشک شو،اما نه تو غم.

نخیر آقا با دوستاش تشریف برده فوتبال 😐😐😐

دیدی خب فوتبالم کار شخصی دیگه به سلامتیش می رسه ، جدا از شوخی یه خورده ازش فاصله بگیر نه به عنوان قهر یا ناز کشیدن بلکه دلش برات تنگ بشه خودش پیام بده جوری رفتار کن در نبودش تو هم اصلا به یادش نبودی و دنبال کارهای شخصیت بودی اگه سوال هم کرد عه چرا نیستی و... بگو هیچی کارهام زیاد بود سرگرم شده بودم این جوری کنجکاو میشه چیکار می کنی که اصلا یادش نمی افتی خودش آروم آروم بیشتر پیگیرت میشه ، هر چقدر معما باشی براش با اخلاق خوب و مهربون و آروم همون قدر جذبت میشه مخصوصا خبر نگرفتنی تو هم سراغش نری

دیدی خب فوتبالم کار شخصی دیگه به سلامتیش می رسه ، جدا از شوخی یه خورده ازش فاصله بگیر نه به عنوان قه ...

سعی میکنم دیر جوابشو بدم عین خودش 

از انتظار خسته شدم

سعی میکنم دیر جوابشو بدم عین خودش از انتظار خسته شدم

خب برنامه داشتی باشی تو زندگیت برای خودت توهم مثل اون وقت آزاد نداری که انتظار بکشی و خسته بشی ، 

برو مشغول زندگی خودت باش حتی پیام هم داد فرصت نکنی جواب بدی و آخرش بگی سرگرم کار بودم