الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدبختیم اینکه کرونا رو هنوز اعلام نکردن که وارد ایران شده من یک ماه قبلش گرفتم و ریه هام عفونی شد و عفونت ریه هام چندماه طول کشید تا خوب شه، تو اون مدت مدام تنگی نفس داشتم و بعدش کیپ شدن بینی و الرژیش باهام موند، یک ماه تمام به داروها حساسیت عصبی نشون دادم ولی هیچ دکتری نفهمید از داروهامه تا خودم فهمیدم، بعد وسواس گرفتم و دستام عفونت کرد و بعدش وسواس فکری عملیم شدید تر شد تا جایی که به بدنم هم حتی دست نمیزدم، شب و روزم شد گریه و افسردگی حاد گرفتم و افکار خودکشی میومد سراغم، ماهی یک نفر میومدن پیشم میموندن چون حتی کارای خونهرو هم نمیتونستم انجام بدم، هرچی میشد از شدت فشار روانی موهام رو میکندم از ته، سه سال افسردگی و وسواس شدیدم طول کشید و افسردگیم بهتر شد ولی وسواس باهام موند، الانم به خاطر یبوست و نشستنهای مداوم زمان افسردگی شقاق شدید گرفتم و باز شب و روزم گریه شده، بچه دار هم نمیشیم، همه دندونام خراب شده ولی از ترس و وسواس دکتر نمیرم