2777
2789
عنوان

مرگ پدر شوهرم چه ربطی به من داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 65 پست

این حرفا همیشه همه جا هست تو تمام مراسمات شادی وغم .برا همینه میگن آدما از فردای خودشون خبر ندارن باهم مهربون باشین.کاش جواب داده بود .مطمئن باش شوهرت عذاب وجدان بدی میگیره .اما نه به شما ربطی نداره.خدا رحمتشون کنه

وسط زندگیت نبودیم ببینیم مقصر بودی یا نه

شاید با حرف رو شوهرت تاثیر بد گذاشتی

شایدم اصلا دخالت نکردی

ولی ایکاش کاری میکردی جواب تلفتشو بده

چجور دلش اومد 

الان یه عمر حسرت به دل میمونه 

تو یه شب چند بار زنگ زدن باید شک میکردین ک حتما اتفاقی افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از برادرشوهر نادانت شکایت کن تا ادب شه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

وسط زندگیت نبودیم ببینیم مقصر بودی یا نهشاید با حرف رو شوهرت تاثیر بد گذاشتیشایدم اصلا دخالت نکردیول ...

واقعا

من مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده ولی اگه زنگ بزنه شوهرم نتونه حواب بده بلافاصله بهش میگم زنگ‌بزن نکنه کار واحب دارن

مادر پدر حتی اگر اشتباه کنن قطع رابطه کار درستی نیست 

ملت مرده پرست که میگن یعنی همین شوهر شما!

پدرش زنده بوده باهاش قهر بوده بعد خودش داشته میکشته برسه سر جنازه اش!!

اگه شما تو این دعوا و قهر نقش داشتی حالا به هر شکلی که ناراحت شدن نداره اگرهم نه که باز هم کم کاری کردی !

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
واقعامن مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده ولی اگه زنگ بزنه شوهرم نتونه حواب بده بلافاصله بهش میگم زنگ‌بزن نک ...

باور کن منم حتی اگه شوهرم با صدای بلندم حرف بزنه باهاشون فورا میگم چته کارت درست نیست چه برسه قهر کنه جواب نده

یه سری قهر کرد شوهرم من خودم اشتیشون دادم الانم ک الانه پدرشوهرم دعای خیر میکنه

مشکل اکثر آدما این هست که فکر میکنند همیشه قرار هست جاودانه زنده بمونند و زندگی کنند 

و مادیات را حصار روابط خانوادگی قرار میدند 

اگر همسرتون یک لحظه فکر می‌کردند که هیچ کس از ساعت دیگر خودش مطلع نیست شاید برخورد بهتری داشتند و اینقدر کینه ای رفتار نمی‌کردند 

گاهی ما آدم ها سالیان سال برای اموات سوگواری میکنیم اما تا زنده هستند براشون تره هم خرد نمی‌کنیم 

در این موقعیت بهشون حق بدید که آزرده خاطر باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍