2777
2789
والا یه جوری آمریکا آمریکا هم می کنن و می‌گن با ایران قابل مقایسه نیستیه وجب ایران رو به کل آمریکا ن ...

ما هم نمیدیم

ولی منکر این که پیشرفته ترین کشور دنیاست هم نمی تونیم بشیم که

اونم ما که اینجا دیگه نه آب داریم نه هوا ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من را مسخره می کرد میرم تره بارحالا با حالت پز از اونجا میگه تره بار بودمتو ایران بد می دونست زن ...

منم همینومیگم دیدی چن وقت پیش هالوبین بودمردم ماچیکاراکه نمیکردن بعدبرامراسمای خودمون میگن ای بابا کی حوصله داره

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حریم خصوصی زن و شوهر را با حریم خصوصی زن و شوهر مقایسه کردمفرقی داره کدوم کشور دو تا خانواده ت ...

اگه فرق نمی کرد الان شما خوشحال بودی و می گفتی چیزی که منع کرد به سرش اومد

اما می بینیم که از سر حسادت تاپیک زدی و چسبیدی به با هم زندگی کردن شون تا خودتو آروم بکنی

به دلت رجوع کن ببین درست میگم یا نه

ما هم نمیدیمولی منکر این که پیشرفته ترین کشور دنیاست هم نمی تونیم بشیم کهاونم ما که اینجا دیگه نه آب ...

عزیزم اگه ایران هم انقدر استعمار گر بود و کشت و کشتار می‌کرد و ثروت آفریقا و... رو چپاول می‌کرد ایران پیشرفته‌تر بود(:

وای شما از تک‌تک کامنت‌هات حس حسادت میزنه بیروناینکه خواهرت عاقل شده جای خوشحالی داره نه حسادت شما ب ...

شاید هم مجبور شده

آخه نمی دونم خودش راضی  است با اونا زندگی  کنه یا نه؟؟؟

بله اگه خودش از اونها خواسته باشه  برن توی یک خونه نشونه ی عاقلی است

عزیزم اگه ایران هم انقدر استعمار گر بود و کشت و کشتار می‌کرد و ثروت آفریقا و... رو چپاول می‌کرد ایرا ...

ایران پر از ثروته

نیازی به ثروت آفریقا و امثالهم نداره

ولی چرا وضعش اینه؟

وای شما از تک‌تک کامنت‌هات حس حسادت میزنه بیروناینکه خواهرت عاقل شده جای خوشحالی داره نه حسادت شما ب ...

من یک خواهر جووونم فوت شده 

اونقدر غم و غصه دارم که بدنم جای حسادت نداره

بیشتر حسرت روزهایی را می خورم که می شد با هم خوش باشیم نه اینکه با متلک انداختن و تحقیر همدیگه  دنبال فخر فروشی به هم باشیم

ایران پر از ثروتهنیازی به ثروت آفریقا و امثالهم ندارهولی چرا وضعش اینه؟

به خاطر اینکه نتونسته درست استفاده کنه خیلیا رو صادرات می‌کنه مثلاً چند درصد از مردم تا حالا خاویار خوردن؟ به نظرم پنج در صد هم نشه

این انتقاد منم هست

ایران پر از ثروتهنیازی به ثروت آفریقا و امثالهم ندارهولی چرا وضعش اینه؟

وضع ایران جور خاصی نیست

همه جای دنیا مثل هم است 

الآن دوستم رفته آلمان  هر روز زنگ می زنه چقدر بد و بیراه میگه

از گرونی

از اینکه پر افغانی و جنگ زده های اوکراینی است

اینجا با هواپیما  اینور اونور می رفت

اونجا  با  دوچرخه ی کهنه داره رفت و آمد می کنه

به خاطر اینکه نتونسته درست استفاده کنه خیلیا رو صادرات می‌کنه مثلاً چند درصد از مردم تا حالا خاویار ...

ولی جاهای دیگه ی دنیا هم برای آدم  ن  ر ی  د  ن   

در کل آسمون خدا و زمین  خدا  همه جا یکیه 

خلق کرده برای بنده هاش که به خوشی و آرامش  استفاده کنن