2777
2789
عنوان

لعنت ب روزی ک مادر شدم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به نظرتون طبیعیه واسه مرگ بچه تون دعا کنین؟ یا چون از ته دل نیست اشکالی نداره؟راستی اون حدستونم ...

دعا😂وقتی فشار روت باشه هر حرفیو میزنی 

خوب اگ خیلی تعجب کردین برو کمک اسی بچه هاشو نگهدار اونم استراحت کنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
الهی واسه من نگذره من ام اس و افسردگی شدید دارم دلم فقط مرگ میخواد دعا کنید امشب برام صبح نشه

اروم باش عزیزم بخدا درکت میکنم دیروز داشتم از شدت عصبانیت میزدم تو سر خودم دیدم پسر بزرگمم داره میزنه تو سرش دلم خیلی سوخت

اونا هم گناهی ندارن

بزرگه پیش دبستانی میره؟اگه اره کوچیکه رو هم بزار مهد لااقل صبحات برا خودت باشه

لابد بچه نداری ک اینارو میگی این‌چیزها ب زبون راحته دوتا پسر بیش فعال نداری ببینی ک این چیزا جواب نم ...

اتفاقا دارم خودمم همینه کارم

موندی خونه باعث شده اینجور عصبی بشی

اونام بچه هستن باید یه جوری انرژیشون خالی کنن دیگه

طفلیا زندونی تو آپارتمان تا میخوان بدو بدو کنن همسایه صداش در میاد

ببر بیرون خودتم نفس بکش 

بجای غر زدن اینکارا رو دو روز انجام بده بعد بجونم دعا هم میکنی

شکلات و موبایلم نده بهشون

شیر بده بهشون ارامبخشه ، خودتم ویتامین بخور، مخصوصا ویتامین های گروه به

انرژی تو می‌بره بالا رو آرامشم تاثیر مثبت میذاره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

دعا😂وقتی فشار روت باشه هر حرفیو میزنی خوب اگ خیلی تعجب کردین برو کمک اسی بچه هاشو نگهدار اونم استرا ...

ایشون بیماری اعصاب داره وگرنه اولین نفری نیست که دو تا پسر اونم با فاصله ی چهار سال داره. بهتره بیماریشون رو زیر نظر روانشناس درمان کنه چون طبیعی نیست ....

الان خسته ای و نیاز به آرامش داری درک میکنم آدم گاهی خسته میشه و کم میاره چندساعت بده مادرت یا مادر ...

هزاران بار این کارو کردم اما دیگه کسی دلش نمیخواد بگیرتشون همه خستن از دستشون نمیدونم هدف از خلقتشون چی بوده 😭😭😭😭😭فقط تباه و سیاه شدن زندگیم

بچه ای که بیش فعالی داره باید بهش کار بدی مسئولیت بدی  یه جوری انرژیش تخلیه بشه،اگه لازمه ببر دکتر برا بیش فعالی شون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
هزاران بار این کارو کردم اما دیگه کسی دلش نمیخواد بگیرتشون همه خستن از دستشون نمیدونم هدف از خلقتشون ...

ببر پارک بزار بازی کنند انرژیشون تخلیه بشه که میان خونه خسته باشند 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏