2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا بریم به نوه داییم که داروسازی قبول شده تبریک بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 93 پست

یه زنگ یا پیام هم کفایت میکنه بنظرم

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

بنظرم زیاده رویه نهایتا تلفنی تبریک بگید یا اگر جایی توی مجلسی دیدینش همین کافیه 

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم وقتی رتبه کنکور شخصیه و نباید پرسید 

پس قبولیشونم به ما ربط نداره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

وا اصلا کار چیپ و زشتی‌هامردها خاله زنک شدن چقدررررر محلش نده نرو

نظر منم همینه خیلی از فامیلا قبول شدن رشته های خیلی خوب ولی هر وقت دیدیمشون تبریک گفتیم دیگه با گل و شیرینی که نرفتیم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

وای داروسازی که خوبه بچه یکی از اقوام دانشگاه فرهنگیان قبول شده بود مادرش زنگ زده بود به بستگان ، گف ...

😐

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

به نظرم وقتی رتبه کنکور شخصیه و نباید پرسید پس قبولیشونم به ما ربط نداره

شما احتمالا از اون فامیل هایی هستید که سریع بعد کنکور با طرف تماس میگیرید...اگه خودشون دوست داشتن و اعلام کردن چی قبول شدن خیلی قشنگه و محترمانه‌است که تبریک بگید اونم رشته تاپ نظرتون اصلا چیز قشنگی‌نیست یک تبریک گفتن دل یک آدم رو خوشحال‌میکنه 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

دوست عزیزم ، همیشه عزت و احترام شوهرتون رو در کنار خانوادش و دوستانش حفظ کن، مگر خواسته نامعقولی داشته باشه.

این که خواهر دوست صمیمیش قبول شده چه ایرادی داره تبریک گفتن؟!!! من باشم و همسرم همچین حرفی بزنه حتی یک هدیه هم براش میگیریم.

و حتما خودت همراه همسرت برو اصلا درست نیست تنها بره.

انشاالله موفقیت های خودت و بچه هات

ما برای اقوام نزدیک که دانشگاه و رشته خوب قبول میشن، کادو و شیرینی می‌بریم 

مثلا دخترخالم امسال پزشکی قبول شد

خاله ها و خاله زاده ها پول گذاشتیم روهم یه نیم‌ست سبک گرفتیم و یه جعبه شیرینی، رفتیم خونشون 

اگر رسم دارید، برید

ندارید، نرید

به همین راحتی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بچه های جاری منم دانشگاه قبول شدن شام دادماهم رفتیم‌کادوهم بردیم بعضیا شیرینی اوردن به نظرم خیلی هم ...

خب اینا جشن نگرفتن منم سالی یه بار میبینمشون