2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا بریم به نوه داییم که داروسازی قبول شده تبریک بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1642 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اشکالی داره برین ما توفامیلا میریم برای پزشکی و دندون و تیزهوشان قبول بشن

مامان من دیگه خیلی واقعا شورشو در میاره فک کن ی فامیلی داریم مهندسی کشاورزی ی همچین چیزی اورده میگفت بریم تبریک بگیم

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

چرا شما شیرینی میبرین اونا باید شیرینی بدن😐😐بعدم انگار مثلا دکتر قبوول شده

قبولی داروسازی هم همچین چیز کمی نیست

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

وای داروسازی که خوبه 

بچه یکی از اقوام دانشگاه فرهنگیان قبول شده بود مادرش زنگ زده بود به بستگان ، گفته بود  بچه ام قبول شده بیاین خونه مون بهش تبریک بگید 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

بچه های جاری منم دانشگاه قبول شدن شام دادماهم رفتیم‌کادوهم بردیم بعضیا شیرینی اوردن به نظرم خیلی هم قشنگ بودحاصل زحمات اون بچه رو جشن گرفتن وتوخوشحالیش شریک بودن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

به شوهرت بگو خواهشا اینو مد نکن خونه نوییه مگه؟میخواین برید دم دانشگاش مراسمو اونجا باشکوهتر برگزار کنید😂

شیرینی رو بخرید برید خونشون همونجا قبولی رو هم تبریک بگید یه جورایی مسخره اس بگین میخوایم بیایم قبولی دخترتونو تبریک بگیم باخودشون نمیگن خب همینجوری از پشت تلفن بگو