حالم بد بود خوشحال شدم البته با عذاب وجدان ازینکه حالش بده چون بچه خودمم بستری بود حس میکردم فقط این اینجوریه بعد که رفتم بخش نوزادان دیدم کلی فرشته رو تختن و حالشون بده از کارم خیلی خجالت کشیدم
حالا بعد چهل روز یادم افتاد و کلی عذاب وجدان دارم و حالم خوب نیست چکار کنم
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
ولی یادت باشه نوزاد مظلوم ترینه تو دنیا هیچ کس رو جز خدای بالا سرش نداره حتی قدرت دور کردن یک مگس رو هم از خودش نداره نه کینه ای تو دلشه نه میدونه کار بد فکر بد دعای بد چیه حتی زبون نداره که دردشو بگه به تنها چیزی که فکر میکنه شیر خوردنه
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛