2777
2789
عنوان

تازه اسباب کشی کردیم ولی باید سال نشده بلند شیم خدا ما رو نمیبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 30 پست
لعنت به زندگی اجباری و بی پولی

فروختن برای بازسازی یا صابخونه ی جدید ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخونه معامله کردیم اونقدذوق داشتم ازشدت ذوق خوابم شب خوابم نگرفت صبح زود طرف پشیمون شده بود شوهرم زنگ زده بود به داداشم گفته بود طرف پشیمون شده داداشمم بهش گفته بود دیگه به لنا نگو بگرد سریع خونه پیدا کن شوهرم دیگه به من نگفت گفت بعد یه ربع یه بنگاه اشنا زنگ زد یه خونه با موقعیت بهتر و با نزدیک سیصد میلیون ارزونتر وشرایط قسطی وراحت تر برامون پیدا شد که دیگه بهمون فشارزیادی نیومد شوهرم همیشه میگه تو که اعتقاد نداری ولی من دارم ومیدونم توی هرشر خیری هست امیدوار باش شاید یه اتفاق خوب منتظرته

سخت نگیر منم دوساله مستاجر شدم عاشق گشتن دنبال خونه م.با اینکه ۳ماهه اسباب کشی کردم منتظرم تابستون بشه بگردم باز دنبال خونه .به شوهرم میگم تا مستاجریم هرسال تو ی محله خونه بگیریم همه شهرو تجربه کنم محله هاش و .البته شهر ما کوچیکه زیاد فرقی نداره بالا و پایینش 

ربطي ندارع خونه رو بامستاجر فروختعو تا انتهاي قرارداد مستاجر بايد بمونه.مشكل قانوني نداره

ممکنه قراردادی که امضا کردن بهشون صاحب خونه گفته باشه که تا فلان زمان هست تاریخش اما اگر مشتری پیدا شد باید بلند شید

کارش قانونی هست که قبل از موعد فروخته و گفته تخلیه کنید؟؟؟

نمیدونم والا الان کرایه رو زدیم گفت درضمن اینجا رو فروختیم ولی تا سر سال ما هستیم که‌نمیتونه کاری کنه

مگه قرارداد ندارین بگید ما تا موعدمون بلند نمیشیم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است