2777
2789

یک ماه و نیم بعد عقد چتهای مخفیشو تو گوشیش دیدم به یه دختر دیگ عشقم عشقم گفته بود تازه وقتی فهمیدمم گردن نگرفت داد و بیداد کرد قهر کرد،سر ایک جرا به در کرم پودرت رژ مالیده چرا شارژرت روز مین چرا نت گوشیت روشن چرا تو مغازه اون شلوار جینو نگاه کردی چرا واسم میوه برنداشتی چرا لیوانی ک شستی بهش حین شستن چیزی چسبیده چرا دستمال کاغذیت افتاده زمین ..‌‌تو کسری از ثانیه از عاشق ترین مرد تبدیل میشد به مردی ک اصلا شمارو نمیشناسه و دشمنشید یه جوری خصمانه و با پرخاش نگاهم میکرد دندوناشو فشار میداادبینیشو باد میکرد یا اگر بیرون بودیم وحشتناک رانندگی میکرد ک میگفتم الان ک منو کتک بزنه،و سر کوچکترین چیزم اعتراض خیلی اروم میکردم وضعیت همین بود،حتی مشاوره ازدواجمونم ک به مشکل خورده بودیم با مامانش رفته بود تو اتاق مشاور مادرش گفته بود میریم بیرون لباسهای عجق وجق نگاه میکنه،حالا من به عشق خودش چادری و محجبه شده بودم بماند...

حالا شروع کرده تو چون من دستم خالی بود رفتی و دنبال پول بودی تازه مهریمم بخشیدم،جالب اینه هم کارمند بود هم شغل ازاد داشت واسه همه چی پول داشت به من ک میرسید میگفت هزارتومن ندارم،اصلا شماره کارت منو نداشت، یه اب معدنی تو این یه سال یه بار نگرفت دستش بیاره پررو...

جوابشو نده پیاماش نخونده پاک کن

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان باید خوشحال باشی ک

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
بهتر که رفت

بخدا یه جوری همه کاراش حتی خیانتشو انکار میکرد ک به خودمم شک داشتم از وقتی باهاش تموم کردم تا دوسه هفته پیش یه سره پیش تراپیست بودم مریضم کرده بود

خدارو شکر خودت عاقلی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
قربونت برم جدی انقدر دارکه؟من همیش فک میکرد احساسی تصمیم گرفتم واس جدایی

اره این حجم از خسیسی ...اون گیر دادنا ...خیانت.. دیگه باید چی بشه😐