2777
2789
عنوان

من خیلی پشیمونم ک زود ازدواج کردم شما اشتباه منو نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 141 پست
یک چیز بگم؟ من قبلا فکر میکنم فقط ادم باید تمرکزشو روی یک چیز بزاره ولی جدیدا فهمیدم انسان چقدر توان ...

مورد آخر رو واقعا نیستم .....با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم شرایطم اصلا خوب نیست واسه درس خوندن....رشتمم تجربیع..... قبول شدن توش با شرایط من محاله

من شوهرم اخلاقش نسبتا خوبه اما ظاهرش نههیچکس همه چیز رو نداره دختر خوب

ظاهر خیلی خاص و قشنگ  رو میگی؟ 

ببین طرف زیبار ترین ادم که باشه اخلاق نداشته باشه در نظرت خیلی زشت میشه 

هیچ کسم صد نیست

ولی خب ادم هم باید از همسرش خوشش بیاد یعنی به دلش بشینه ادم عاشق باشه طرف رو خوشکل میبینه برای شما اینطور هست؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کنکور ندادی؟ منم الان ۱۱ هستم و دارم درس می خونم قصد دارم کنکور بدم دانشگاه که در اومدم بعد بارد ...

چون رشتم تجربه....هیچ جوره نمیتونستم در بیام واسه پزشکی.....جز پزشکی ام رشته دیگه ای دوست نداشتم

مورد آخر رو واقعا نیستم .....با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم شرایطم اصلا خوب نیست واسه درس خوندن....رش ...

کمالگرا نباش همین ک بری دانشگاه خیلیییییی ازاد میشی خیلی ام پیشرفت شخصیتی میکنی 

اگر بخونی خیلی سخت نیست بخاطر شرایز خاصت نیاز نیست پزشکی بخونی فقط برو دانشگاه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
نه بلوچ نیستم....ترک تبریزم......تازه جایی که من زندگی میکنم خیلی موقع خوبی ازدواج کردم....اینجا ۹ س ...

عه چرا به ذهن خودم نرسید😄

یه دوست دارم ترک هست ، نمیدونم ترک کجاست

دخترخیلی خوبیه باورت میشه توسن کم دوتا پسر

بزرگ داره ، ولی خب یکم شکسته شده خودش میگه

ما رسم داریم زود ازدواج میکنیم ، براشون عادیه کلا .

خونه هم از خودش نداره پدرشوهر بهش خونه داده.

گفت از همون سن کم رفته سر زندگیش و بچه دار شده

ظاهر خیلی خاص و قشنگ رو میگی؟ ببین طرف زیبار ترین ادم که باشه اخلاق نداشته باشه در نظرت خیلی زشت می ...

برای من چون با تردید وارد نامزدی شدم اذیتم کرد این موضوع تا چند وقت . 

الانم بعضیا با حرفشون آزارم میدن .

اما اگرخودت تردید نداشته باشی حرف شما درسته عزیزم.

به نظرم اگر جایی درگیر تردید بودی اول یه فکری به حالش بکن

یا صد درصد مخالف یا صد درصد موافق

کمالگرا نباش همین ک بری دانشگاه خیلیییییی ازاد میشی خیلی ام پیشرفت شخصیتی میکنی اگر بخونی خیلی سخت ن ...

خب وقتی رشتمو دوست ندارم چرا باید وقتمو تو دانشگاه هدر بدم؟ مدرکم که این روزا به درد نمیخوره.....من که ذهنیتم اینجوریه

اها....خب من انسانی ام . هدفم فرهنگیان .یا دولتی : حسابداری . روانشناسی. مدیریت

کاش منم انسانی بودم....اگه انسانی بودم حتما وکیل میشدم......چون از بچگی به پزشکی علاقه دارم باعث شد تجربی بخونم