2777
2789
عنوان

من خیلی پشیمونم ک زود ازدواج کردم شما اشتباه منو نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 141 پست
من شوهرم اصلا اخلاق نداره تفاهم صفرولی شرایط خوبی داره ظاهرش عالیه ویژگی های ظاهری مثل شغل و مال و ا ...

خوب چون شوهرت اخلاق نداره دید ات به ازدواج بده

یه نسخه برای همه می پیچی 

اونا هم که از بیرون دیدی معلوم نیس در خلوت شون چه اخلاق و معایبی داشته باشن دلت رو خوش کردی 

۲۴ سالگی اصلا هم زود نبوده من ۱۵ نامزد شدم ۱۷ عروسی الانم ۲۴ سالمه پس من لابد نوزاد بودم

راضی هستی؟ پیشیمون نیستی از زود ازدواج کردن/؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شدن بزرگترین حس دنیاستتتتآرزو چی داشتی؟درس تا چندم خوندی

آرزو داشتم پزشک بشم....درسمم خیلی خوب بود....امسال تموم کردم درسمو و دیپلم گرفتم با نمره های عالی نهایی....ولی خب......واسه مادرشدنم خوشحالم...تنها کار مثبتی که میتونستم انجام بدم 

من شوهرم اصلا اخلاق نداره تفاهم صفرولی شرایط خوبی داره ظاهرش عالیه ویژگی های ظاهری مثل شغل و مال و ا ...

من شوهرم اخلاقش نسبتا خوبه 

اما ظاهرش نه

هیچکس همه چیز رو نداره دختر خوب

خب نگیرن من ک برگردم به عقب به عقل الانم باشم کلا شوهر نمیکنم وارد رابطه میشم نیازای عاطفیمو برطرف ...

نطرت بد نیست ،ولی من فکر میکنم حتی ازینم شدیدتر رفتار نبکردم و  با عقل و حس الانم زندگی میکردم، هیچ مردی رو باهاش سلام و علیکم نمیکردم جز موارد ضروری ،فقط میچسبیدم به کار و سفر و دوستای خودم و زندگیم

منی که ۱۳ ازدواج کردم😂دلخوشی زده زیر دلت خواهر....۱۳ کجا ۲۴ کجا

واااای خدای من🤕🤕🤕🤕🤕

دختر ۱۳ ساله چه میفهمه آخه ....

بلوچ هستی ؟ 

فقط جنوبیارو دیدم که انقد زود دختراشونو

شوهر میدن، اکثرا هم توسن کم بچه دارمیشن

مثلا دختره ۲۰ سالشه بچش ۶ سالشه ، دیدماااا

بله😂الانم باردارم

عزیزم 

چندسالته الان؟

الهی بهترین ها نصیبت بشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الان ۱۹ سالمه.....شوهرم خوبه ولی خب من خیلی آرزو داشتم تو زندگیم.....به هیچکدوم نرسیدم و الانم که دا ...

یک چیز بگم؟ 

من قبلا فکر میکنم فقط ادم باید تمرکزشو روی یک چیز بزاره ولی جدیدا فهمیدم انسان چقدر توانمنده 

اول اینکه تو داری مادر میشی سعی کن خودتو از هر جهت  پیشرفت و توسعه بدی تا نینیت رو بتونی خیلی خوب و صالح بزرگ کنی 

دوم اینکه ارزو میکنم نینیتو سلامت بغل بگیری 

سوم اینکه فکر نکن چون ازدواج کردی و الان بارداری دنیا به اخر رسیده 

تو همچنان میتونی درس بخونی و مستقل بشی فقط کافیه واقعا قلبی بخوایش 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
راضی هستی؟ پیشیمون نیستی از زود ازدواج کردن/؟

اره عزیزم خداروشکر راضیم 

درسته خیلی پولدار نیستیم. و زندگی انچنانی نداریم ولی خب همین که باهم خوبیم و مشکل خاصی نداریم الهی شکر

کاربری دستِ دونفره 🌹
من شوهرم اخلاقش نسبتا خوبه اما ظاهرش نههیچکس همه چیز رو نداره دختر خوب

ببخشید سوال شخصی میپرسم راضی هستی؟ دوسش داری؟ احساس کمبود نمیکنی؟

واااای خدای من🤕🤕🤕🤕🤕دختر ۱۳ ساله چه میفهمه آخه ....بلوچ هستی ؟ فقط جنوبیارو دیدم که انقد زود دخت ...

نه بلوچ نیستم....ترک تبریزم......تازه جایی که من زندگی میکنم خیلی موقع خوبی ازدواج کردم....اینجا ۹ سالم دیده شده....

آرزو داشتم پزشک بشم....درسمم خیلی خوب بود....امسال تموم کردم درسمو و دیپلم گرفتم با نمره های عالی نه ...

چرا کنکور ندادی؟ 

منم الان ۱۱ هستم و دارم درس می خونم قصد دارم کنکور بدم دانشگاه که در اومدم بعد باردار بشم