2777
2789
عنوان

من خیلی پشیمونم ک زود ازدواج کردم شما اشتباه منو نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 141 پست
کاش منم انسانی بودم....اگه انسانی بودم حتما وکیل میشدم......چون از بچگی به پزشکی علاقه دارم باعث شد ...

راستش علاقه خاصی به دکتری نداشتم از همون اول...وکیل هم زیاد خوشم نمیاد.

بیشتر دبیری و حسابداری و روانشناس یا کارمند بانک

راستش علاقه خاصی به دکتری نداشتم از همون اول...وکیل هم زیاد خوشم نمیاد.بیشتر دبیری و حسابداری و روان ...

منم برعکس شما....از دبیری متنفرم....عشق قلب و بدن و کالبد و ...دارم....ولی همشونو چال کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۱۹ سالمهممنون عزیزم بهترین ها قسمت خودت

عزیزی میشه موقع زایمان برای من دعا کنی؟ میگن خدا صدای زن زاعو رو میشنوه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چرا احساس کمبود میکنم گاهی حس میکنم بهتر بود صبر میکردم.

الهی که خوشبخت باشی 

برات حمد خوندم 

ببخشید اگه اذیت نمیشی میشه یه سوال شخصی بپرسم؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزی میشه موقع زایمان برای من دعا کنی؟ میگن خدا صدای زن زاعو رو میشنوه

عزیییزم....به زایمانم خیلی مونده هنوز هفته ۲۵ ام.....الان دعا میکنم که هر چی از دلت میگذره همون اتفاق بیوفته برات...سلامتی مهم ترین چیزه.....ایشالله همیشه سالم باشی که بتونی روزای خوب پیش روت رو ببینی و حسرتشون از دلت بره بیرون 

برای من چون با تردید وارد نامزدی شدم اذیتم کرد این موضوع تا چند وقت . الانم بعضیا با حرفشون آزارم می ...

یعنی قیافه اش به دلت نمیشست ؟ ببین خب چون تازه باهاش اشنا شده بودی و شناخت نبود اینجوری بودی ولی اگه اخلاق خوبشو ببینی و مهربونیاشو علاقه بهش پیدا میکنه و برات زیبا میشه  

عزیییزم....به زایمانم خیلی مونده هنوز هفته ۲۵ ام.....الان دعا میکنم که هر چی از دلت میگذره همون اتفا ...

ممنونم مهربونم همچنین 

شما بپرس بتونم جواب میدم.

قیافه خواستگارتون که به دلتون ننشسته بود بعدش با دیدن رفتار ها و کارهاش به دلتون نشست؟

ظاهرش براتون عادی شد ؟

مشکلی با ظاهرش دیگه نداشتید ؟ 

قیافه خواستگارتون که به دلتون ننشسته بود بعدش با دیدن رفتار ها و کارهاش به دلتون نشست؟ظاهرش براتون ع ...

بستگی داره در کل ازش خوشت میاد یا نه 

اگر به کل ظاهر شامل قد و هیکل و ظاهر از ده امتیاز زیر ۵ میدین 

ادامه ندین 

من تو ذهنم همین امتیاز ۵ رو در نظر داشتم و شرایط برام قابل قبول شد. 

اما انگار تا آخر عمر رو دلت میمونه بعضی تردید ها اگر حلش نکنی. 

برای هر خواستگار جدی حتما با مشاور صحبت کن.

و این هم مهمه که در کل با همون ظاهر میتونی بغلش کنی؟ دوستش داری؟ 

اگر جوابت به این دو سوال منفی هست ادامه نده اصلاااا

سلام یادمه یه بار گفتین کس دیگه ای رو دوست دارین شاید شوهرتون از اول میدونه دلت باهاش نیست وبادعواوبهونه های الکی میخواد بهتون بفهمونه که بهش توجه کنین و اینکه گفتین شوهرتون ظاهرووضع مالی خوبی داره مطمعن باش اگر شوهرت رواز خودت سردکنی وجدابشین یکی میادجات که با دلبری هاوسیاستش شوهرتورام می‌کنه زندگی ای میسازه که همه انگشت به دهن بمونن دیدم که میگم

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
بستگی داره در کل ازش خوشت میاد یا نه اگر به کل ظاهر شامل قد و هیکل و ظاهر از ده امتیاز زیر ۵ میدین ا ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم الهی خیر ببیی برات حمد خوندم