2777
2789
عنوان

من خیلی پشیمونم ک زود ازدواج کردم شما اشتباه منو نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 141 پست
آفرین معلومه با تجربه ای و بلوغ فکری رسیدی اگه 90% مردم مثل تو عاقل بودن الان ایران درست شده بود خود ...

من یک غلطی کردم ازدواج کردم 

عمرا بچه بیارم نگران مادر شدن من نباش

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک غلطی کردم ازدواج کردم عمرا بچه بیارم نگران مادر شدن من نباش

برس به روسپیگری ت

نه درخواست دوستی نه تگ  و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ،  میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه 

اسی جتن غصه نخور دنیا همیشه برعکس خواسته ادمهه تو متاهلی پیشنهاد من مجردم سنم بالا یه ادم درست ندیدم ...

چه حیف 

دختر یکم وارد اجتماع بشو حیفه ک کیف و حال مجردیو نکنی واقعا

شما بهتر بود کلا ازدواج نمی کردی این تنوع طلبی که تو رفتارت دیدم فقط بدبخت شوهرت خیانت فقط جنسی و... نیست گاهی یک نگاه یک مقایسه خیانت به حریم عاشقیه تمام 

در ضمن اسباب بازی این پسر و اون پسر شدن هیچ حسرتی نداره 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

باید بری چاهایی ک نزدیک به تایپت زیادن مثلا اگر ورزشکار دوست داری باید بری استادیم یا مثلا تو تهران ...

من هرجا میرم چند تا پسر میبینم از خودشون مرد تر میشم. نگاهشونم نمیکنم

اونا هم جرات نمیکنن جلو بیان

هرکی ام تاحالا بهم پیشنهاد داده سریع رد کردم

اصلا دست خودم نیست

از بس رمان خوندم ایده آل گرا شدم میخوام یکی باشه که مثل رمانا با دیدنش عاشقش بشم برام مهم نیست پولدار باشه 

فقط حسی درونم زنده کنه

که متاسفانه پیدا نمیشه

یکی سر پا موند و رسید:)

من هرجا میرم چند تا پسر میبینم از خودشون مرد تر میشم. نگاهشونم نمیکنماونا هم جرات نمیکنن جلو بیانهرک ...

دختر بابد اشنا  بشی ک وابسته  بسی ازشون خوشت بیاد عاشق شی 

این اشتباهو نکن بنظرم

شما بهتر بود کلا ازدواج نمی کردی این تنوع طلبی که تو رفتارت دیدم فقط بدبخت شوهرت خیانت فقط جنسی و... ...

اصلا منظور منو متوجه نشدی

من خودم تو ۱۵ سالگی ازدواج کردم همسر مرد خوب و سر به راهی هست یه کارمند با زندگی متوسط راضی هستم فقط خانواده همسرم ازبجگی من سواستفاده  کردن و منو ازار دادن اگر بزرگتر بودم حتما جلوشون می ایستادم ولی اگر خانواده خوبی داشت همسرم تو ۱۵ سالگی هم از ازدواجم راضی بودم خصوصا فاصله سنی ام با بچه هام کمتره ک بیشتر از داشتن مادر جوان لذت میبرن

من خودم تو ۱۵ سالگی ازدواج کردم همسر مرد خوب و سر به راهی هست یه کارمند با زندگی متوسط راضی هستم فقط ...

خداروشکر ک راضی ایی