2777
2789
عنوان

من خیلی پشیمونم ک زود ازدواج کردم شما اشتباه منو نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4527 بازدید | 141 پست

ببخشیدا تو معلومه تو مجردی هیچی ندیدی الان تازه چشمو‌گوشت وا شده😐تو‌دوستی با پسرا خیلیم خبر خاصی نیست هی دوس پسر عوض کردن فقط روحتو مریض میکنه در ضمن من نه مذهبیم نه سنتی

دوما شما شصت سالگیم ازدواج کنی بعدش ممکنه هزاران مورد بهتر سر راهت قرار بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم طرز فکر مشابهی داریمشما توصیتون به منی که ۲۱ سالمه و مجردم و البته سینگل چیه

بنظرم وقتی با ی نفر وارد رابطه شدی جوگیر نباش سریع به ازدواج فکر نکن 

سعی کن ادمای متعددی رو بشناسی بعدش

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

برخلاف اکثر کامنت‌ها که تعجب می‌کنن از اینکه میگی ۲۴ سالگی زوده برای ازدواج ، من موافقم و به نظر من هم ۲۴ سالگی زمان مناسب برای ازدواج کردن نیست و خیلی زوده

ولی عزیزم شما دیگه الان ازدواج کردی و نمی‌تونی تشخیص بدی اگر که ازدواج نمی‌کردی و یا با یه نفر دیگه ازدواج می‌کردی خوشبخت‌تر و خوشحال‌تر از الان می‌شدی

الانم می‌تونی درست رو ادامه بدی و شاغل شی ، می‌تونی مسافرت بری، زبان بخونی و کلاس موسیقی بری و خودت رو ارتقا بدی و لول آپ کنی

بهت پیشنهاد می‌کنم کتاب "کتابخانه نیمه شب" رو بخونی

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!