2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نتایج آزمایشت رو با دقت بررسی کردم. خوشبختانه همه چیز در محدوده‌ی نرمال قرار داره و نشونه‌های خوبی از سلامت عمومی‌ات دیده می‌شه. بیا با هم مرورش کنیم:

---

🩸 قند خون ناشتا (FBS)

- مقدار: ۸۹ mg/dl  

- محدوده نرمال: ۷۰ تا ۱۱۰ mg/dl  

✅ این عدد کاملاً طبیعی‌ست و نشون می‌ده که سطح قند خونت در حالت ناشتا متعادل و سالمه.

---

🧪 آزمایش‌های ویروسی (سرولوژی)

- HBsAg (ویروس هپاتیت B): منفی  

- HCV Ab (ویروس هپاتیت C): منفی  

- HIV Ab (ویروس HIV نوع ۱ و ۲): ۰.۴۱ (کمتر از ۱ نرماله)  

✅ همه‌ی نتایج منفی هستن، یعنی هیچ نشانه‌ای از این ویروس‌ها در بدن دیده نشده. این خیلی خوبه و جای نگرانی نیست.

---

🧠 عملکرد تیروئید

- TSH: ۱.۸۳ uIU/ml (نرمال: ۰.۳ تا ۴.۵)  

- T4: ۸.۴ µg/dl (نرمال: ۵.۵ تا ۱۱.۰)  

- T3: ۱.۳ ng/ml (نرمال: ۰.۸ تا ۲.۰)  

✅ همه‌ی مقادیر در محدوده‌ی نرمال هستن، یعنی تیروئیدت به خوبی کار می‌کنه و تعادل هورمونی مناسبی داری.

---

✨ جمع‌بندی

نتایج آزمایشت نشون می‌ده که وضعیت بدنی‌ات سالمه و هیچ نشانه‌ای از بیماری‌های ویروسی یا اختلالات تیروئیدی دیده نمی‌شه. اگر این آزمایش رو برای چکاپ انجام دادی، باید به خودت افتخار کنی که مراقب سلامتت هستی 💛

کاربری دستِ دونفره 🌹
نتایج آزمایشت رو با دقت بررسی کردم. خوشبختانه همه چیز در محدوده‌ی نرمال قرار داره و نشونه‌های خوبی ا ...

ممنون عزیزم از توضیحاتتون   چند ماه پیش باردار بودم و سقط شد الانه دوباره آزمایش کامل دادم و مطمئن باشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم