2777
2789
عنوان

هپی مپی تولد هفت سالگی نارنجی قشنگم😍🎀📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1848 بازدید | 184 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهار کننده رقابتی نارقابتی غیررقابتی فقط اون سوال نموداره رو بلد نبودم غلظت سوبسترا و kmرو نشون میدا ...

ااینارو خودم خوندم لازم نیست به من توضیح بدی/: 

حالت بده ربطی به نمره نداره

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

بابا خوبه دیگه ول کن چه گیری دادی والا اینو به هر کی نشون بدی میفرستت تیمارستان حالا تو خوبی تو نت ز ...

حسودیت شد؟ دختر من موطلایی و نازه

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان چه فرقی کرد :/ من بگم پزشکی میخونم یا medical student هستم تفاوتی در رشته من ایجاد میکنه؟مدرک ر ...

ترجمه اش غلطه اون کلمه عمومی بعضیا فکر میکنن به معنی جنراله

حسودیت شد؟ دختر من موطلایی و نازه

دختر 

یه بار برای همیشه

جمع کن خودتو این بساط چس ناله هارو 

میای سایت که حال بد به جون بخری؟ تمسخر شی؟ عقده ها تو خالی کنی؟ برای خودت چرا ارزش قائل نیستی؟ 

پزشکی نمیخونی خب به جهنم 

آدم که هستی 

چرا ارزش خودتو میاری پایین ؟ 

جمع کن خودتو بشین پای درست رو ارتباط اجتماعیت کار کن و خودتو کافی ببین

ترجمه اش غلطه اون کلمه عمومی بعضیا فکر میکنن به معنی جنراله

اونایی که همچنین تفکری دارن بین رشته های علوم پزشکی هم فقط یه پزشکی میشناسن پس نظر شون اهمیت نداره

دختر یه بار برای همیشهجمع کن خودتو این بساط چس ناله هارو میای سایت که حال بد به جون بخری؟ تمسخر شی؟ ...

ربطی به رشته نداره از ۱۳ سالگی واسه نارنجیم تولد میگیرم حرف آدمای اینجا به کتفمم نیست چون همو نمیشناسیم