2777
2789
عنوان

خیلی شرایط چرتی پیش اومده میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
درستهولی من نمیتونم عمدی ناراحتش کنمخودش گفت متاهل شدی بهم بگو ولی گفتم نمیتونمتو فقط برای همیشه برو

بنده خدا خودش پرسیده چه اشتباهی کردی

همین الان با پیام بهش بگو 

هر چه زودتر بهتر

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این سال ب سال پیداش نمیشه شاید یک ساله ما کات کردیم تازه فقط برای تولدم پیداش شداینجوری نیست که ...

خوب که چی تو هم هر سال تولدت میخوای با این صحبت کنی؟ چه منطقیه 

تمومش کن بره

خدایی نکرده شوهرت ببینه کسی بهت زنگ میزنه مکدر میشهاگه رفت که رفت ولی پولشو برگردونولی اگه قراره زنگ ...

اگه مکرر پیداش میشد میگفتم

ولی این خودشم پیداش نمیشه

برا همین تموم شماره هاش بلاک کردم

نمیتونم بخش بگم داغون میشهپولش رو برمیگردونمبلاکشم میکنم از همه جا

اینطوری سال بعد یا یه ماه بعد پبداش میشه متاهلی و اینکارت خیلی زشته باید بهش بگی 

چند سالته که انقدر بچه ای که فکر میکنی طرف کشته مردته که بفهمه ازدواج کردی خودشو میکشه؟ اون‌اگه دوست داشت اصلا طاقت نمیاورد یه ثانیه ازت بی خبر باشه حالا رفته سالی یه بار میاد برای سرگرمی و فلان بعدش میره تو چه ساده ای هستی😂

چند سالته که انقدر بچه ای که فکر میکنی طرف کشته مردته که بفهمه ازدواج کردی خودشو میکشه؟ اون‌اگه دوست ...

متوجهم من

نمیگم کشته مرده منه

میگم خودم نمیتونم بهش بگم 

اون همینجوری شم به قول خودتون به من فکر نمیکنه 

چه برسه به اینکه پیگیر بشه باز