h98ـarash مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1554 عنوان ی مشاعره مون نشه | مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 110 پست ادبیاتیای کـرام تشریف بیارین مشاعـره از دوست به یادگار دردی دارمکان درد به صد هزار درمان ندهمـبا حرف میمـ هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! 1404/08/13 | 17:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dezireee70 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4721 تو را در پستوی خانه نهان باید کرد دست بردار ازین هیکلِ غمکه ز ویرانیِ خویش است آباددست بردار که تاریکم و سردچون فرومرده چراغ از دَمِ باد تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
پلویوفیلم عضویت: 1404/08/06 تعداد پست: 47 من بی تو میمیرم دستاتو میگیرم اروووم میشم حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه 🚶♀️🚶♀️🐈⬛
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1554 دست بردار ازین هیکلِ غمکه ز ویرانیِ خویش است آباددست بردار که تاریکم و سردچون فرومرده چراغ از دَمِ ب ... دانی که را سرد صفت پاکی آن کاوو جود پاکنیالاید هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1554 من بی تو میمیرم دستاتو میگیرم اروووم میشم هاااننننن؟!!!من مست می عشقم.هوشیار نخواهم شدوز خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
dezireee70 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 4721 دانی که را سرد صفت پاکی آن کاوو جود پاکنیالاید دل من روشن و مقبل ز چه شد با تو بگویمکه در این آینه دل رخ زیبای تو دارممکن ای دوست ملامت بنگر روز قیامتهمه موجم همه جوشم در دریای تو دارم تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
ممهربان عضویت: 1404/02/16 تعداد پست: 195 دل من روشن و مقبل ز چه شد با تو بگویمکه در این آینه دل رخ زیبای تو دارممکن ای دوست ملامت بنگر روز قی ... من رشته ی محبت تو پاره میکنم، شاید گره خورَد به تو نزدیک تر شوم