2777
2789

سلام خوبید دوستان؟

بنده آدم سالم و سلامتی بودم و وسواس تمیزی نداشتم چون مثل آدمای معمولی به بهداشتی رسیدگی می کردم،

اما سه ماه بیشتر هست که چون خونمون یخوردع شلوغ شد دچار اختلاف شدید وسواس شدم

بچه کوچیک خواهرم که نمیزاشتم سر جانمازم بره می گفتم پوشک کثیف نباشه نبود این عادتمه هر بچه ایم که باشه...

حساس بودن نه شدید که بچه رو بغل نمی کردم و شروع کردم به روزی سه بار بیشتر لباس عوض کرده و شستن فک می کردم برن آرامش می گیرم

اصلا هم نمی گفتم مریضم.در حدی شدید شد که من می خوابیدم می گفتم نیاز به غسل هست نمازم قبول نیست

خسته شدم الان کمی بهترم اما همش حس چرک بودن دارم انقد تمرکز می کنم به کاریو انجام می دم حواسم یخوردع نباشه می گم کثیف شدم تو زندگیم واقعا تاثیر گذاشته روحیم افتضاح نمی فهمم غذا می خورم چی می خورم خنده رو لبام خیلی وقته نمیاد.

یکی از کنارم رد شده می گم کثیف شدم

رفتم پیش حافظ قرآن گفت جادو شدن اما من نه به کسی کاری دارم نه ادمیمم که فامیلش اینجوری باشه اکثر وقتا خونم،نه بیرون و نه حتی مهمونی چون خوشم نمیاد.

یکی دیگه هم دعا نویس بوده گفته طلسم شدم و فلان بیسار باعث شده من دوراهی گیر کنم درضمن روانپزشک هم نمیرم می خوام با کنترل کردن درمان بشم نه دارو

شما تجربه ای دارید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا نری مشاوره خوب نمیشی گلم کمکت میکنه میتونی فقط از راه های عملیش استفاده کنی دارو نخوری

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

بااجازه استارتر 

خواهشا هرکس حاجت محال گرفته یا در جوار معصومین هست یا اراده خاصی داره یا از سادات هست 

دل روشنی داره برای بنده دعا کنه حاجت بنده برآورده شه 

التماس دعا 

حاجت محالی دارم 

در این مدت کم برآورده بشه🙏🙏🙏🙏🤍

سلام گلم 

خواهر من یه مدت دقیقا مثل شما شده بود 

مثلا از حموم میومد بیرون می‌گفت وای دستم خورد به در حموم دوباره برم غسل کنم و خیلی چیزای دیگه 

و من سفت و سخت جلوی کارای خواهرمو گرفتم یعنی میرفتم جلو حموم میموندم میگفتم تو تمیزی نمی‌زارم دوباره بری 

یا یه چیزو داشت میشست میرفتم آب رو میبستم میگفتم بسه تمیز شده ، یه مدت هربار مانع رفتارهای وسواسیش شدم تا اینکه خداروشکر بعد یکی دوماه خودش خوب شد 

بعد ها تو تلویزیون کارشناس داشت می‌گفت اگه یه وسواسی تو خونه دارید یکی از اعضای خانواده باید مانع کارهای وسواسی اون بشه 

بعد آبجیم انقد از من تشکر کرد که من مانعش میشدم و باعث شدم خوب بشه 

شما هم از یکی از نزدیکان تون بخواین مانع شما بشن ان شاالله به امید خدا شما هم خوب میشید خیلی زود☺️💖🌈🌿

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
سلام گلم خواهر من یه مدت دقیقا مثل شما شده بود مثلا از حموم میومد بیرون می‌گفت وای دستم خورد به در ح ...

خیلی ممنونم بابت نظرتون

اطرافیانم بزور می گن باید بری پیش ملا و... من می دونم بعضی هاتون آدمهای درستی آن اما باعث میشه دو مسیره بشم

و فک کنم دست خودم نیست.درضمن ابجیم کمکم می کنه اما زود ازم تا امید میشه عصبی میشه:)وگرنه از خدام بود یکی محکم وسفت جلوم بگیره 

خیلی ممنونم بابت نظرتوناطرافیانم بزور می گن باید بری پیش ملا و... من می دونم بعضی هاتون آدمهای درستی ...

چه خوب که آبجی تون هست بهش بگید پا پس نکشه باید سفت و سخت جلوی کارهای شما رو بگیره تا این رفتارها از سرتون بیفته ان شاالله

به خواهرتون بگید منو دعوام کن هرجور شده نزار زیاد آب بریزم 

ان شاالله که خدا مراقبته و خییییلی زود خوبه خوب میشی دوست گلم

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم