2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین سوال کلیشه ای 😁

103 بازدید | 12 پست

از الان بخونم میشه آیا؟ 🤣🤦‍♀️

صفر نیستم پارسال خوندم جمع بندی اینا نداشتم رتبم اوکی نشده 

از حالا ب بعذ جدی بخونم بالای 10 ساعت میشه؟ 

اینکه میگم بالای 10 در توانم هس لاف نمیزنم 

پارسال خوندم تجربشو دارم 

تا الانم دس پا شکسته خوندم 

بنظرتون پزشکی میشه؟ 🥺

بیاین بهم یکم قوت قلب بدین خب 😭💔

ببخشید ولی فک کنم واقعیتو خودت بهتر میدونی 

اما خب همیشه ادم باید تا تهش بره صدتو بذار تهش ببین چی میشه این سوالا کاملا الان دیگه بی معنیِ

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای کنکور کلا 1 سال خوندم

ولی اون 1 سال با فیلم و مشاورتون و آزمون

و بشدت حساب شده و دقیق

الانم دانشجو ترم 1 پزشکی ام

بخون عزیزم ک یه قدمی رسیدن ب هدفتی🥹🥹

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

من برای کنکور کلا 1 سال خوندمولی اون 1 سال با فیلم و مشاورتون و آزمونو بشدت حساب شده و دقیقالانم دان ...

عزیزم درخواست دوستی دادم بهت میشه قبول کنی درباره مشاورت سوال داشتم 

من برای کنکور کلا 1 سال خوندمولی اون 1 سال با فیلم و مشاورتون و آزمونو بشدت حساب شده و دقیقالانم دان ...

وای دقیقا همینطوره حس خوب قبولی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عزیزم درخواست دوستی دادم بهت میشه قبول کنی درباره مشاورت سوال داشتم

اره قبول کردم گلی

بالاخره منم میتونم بگم خانوم دکتر شدم😂🕺البه دانشجو پزشکی ولی شما دکتر صدا کنین ذوقی شممم🤌🏻💞*عادت کنین. غصه هراتفاق بد رو یه دفعه بخورین نه یک عمر🌱*‏پشت تموم موفقیت‌های آدمای این دنیا قطعا یکی بوده؛حالا نه اینکه یکی بوده که حمایتش کرده، نه! اتفاقا برعکس. یکی بوده که نادیدش گرفته، یکی بوده که احساسشو کُشته و یه روزی اونقدر کوچیکش کرده که اون برای گرفتن بزرگ‌ترین انتقام دنیا یعنی "موفقیت" شبانه روز تلاش کرده...❤️✨️

بنظرت خودت از الان میشه رسید؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
بنظرت خودت از الان میشه رسید؟

عزیزم؟منم تازه شروع کردم واقعا این سوال ذهنمو درگیر کرده

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️