2777
2789
عنوان

خانما کیا تابحال به روانپزشک مراجعه کردن 😓💫

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست

نه عزیزم. هنوز اونقدر حالم خوب نشده که قرصامو کم کنم ولی اگر نخورم حالم خیلی بده میشه. تقریبا ۹ ماهه دارم قرص میخورم. البته قبلاً هم با دکترای دیگه داروهای دیگه خوردم ولی چون ادامه ندادم کامل خوب نشدم

سلام عزیز دلمببین من قبلا برای افسردگی و استرس قرص خوردم ولی یه چیزی بهت بگم؟خواهشا خواهرانه به حرفم ...

سلام به روی ماهت گلم 

متاسفانه شرایط شنا ندارم عزیزم...

غم و غصه های من بخاطر زندگی مشترک و خانواده شوهره، یعنی این قرص اعصابها مشکلات منو حل میکنن اخه؟ بعید میدونم😞

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم. هنوز اونقدر حالم خوب نشده که قرصامو کم کنم ولی اگر نخورم حالم خیلی بده میشه. تقریبا ۹ ماهه ...

اانشالله زودتر خوب میشی گلم

پس چرا این دکتر غدد بمن گفت با یکی دوماه دارو حالت خوب میشه گولم زد پس؟ 🥺

عزیزم چه مدته تحت درمانی؟ و دارو مصرف میکنی؟ بعد مصرف داروها تاثیری روت داشته یا نه ؟ عوارضی برات ند ...

من تازه رفتم دکتر

چند سال بخاطر ترس از عوارض داروها نرفتم پیش روانپزشک و روز به روز حالم بدتر شد جوری که تقریبا جنازه مو برداشتن بردن پیش دکتر به حال مرگ بودم 

هنوز تازه دارو شروع کردم تجربه ای ندارم اما دکترم گفت عوارض بیماری خیلی خیلی بیشتر از عوارض داروها هستن 

اانشالله زودتر خوب میشی گلمپس چرا این دکتر غدد بمن گفت با یکی دوماه دارو حالت خوب میشه گولم زد پس؟ � ...

بستگی داره عزیزم. هرچی زودتر پیگیری کنی زودتر خوب میشی. افسردگی من مال خیلی وقته برای همین درمانش طول میکشه

من تازه رفتم دکترچند سال بخاطر ترس از عوارض داروها نرفتم پیش روانپزشک و روز به روز حالم بدتر شد جوری ...

من امسال پیگیر درمان شدم دکتر غدد من و ارجاع داد به روانپزشک 

الان حدود ۲ ماه و نیمه که دست به دست میکنم که برم یا نرم 

امروز اینقدررررر اشک ریختم که دیگه داشت جونم بالا میومد شوهرم به هزار زور و اصرار واسه فردا نوبت گرفت😪

خب برم بگم چی؟ بگم افسردگیم بخاطر این ساختمون لعنتی و خانواده شوهرمه؟ مگه دارو میتونه منو از خانواده شوهر نجات بده؟ 😭

سلام به روی ماهت گلم متاسفانه شرایط شنا ندارم عزیزم...غم و غصه های من بخاطر زندگی مشترک و خانواده شو ...

دورت بگردم 

اررره حتما میتونه

من خودم دیدم خاله م چقدر با قرص بهتره 

goftino.com/c/kM6btL.                       

من امسال پیگیر درمان شدم دکتر غدد من و ارجاع داد به روانپزشک الان حدود ۲ ماه و نیمه که دست به دست می ...

عزیزم روانپزشک کاری نداره مشکل شما ناشی از چیه فقط با دارو برطرفش می‌کنه مثلا بیخیال میشی هرچقدر بهت تیکه بندازن برات بی اهمیت میشه این چیزا 

عزیزم الان مشکلت حل شده؟ و تحت نظر دکتر داروخانه رو قطع کردی؟ میشه بپرسم چه مدت دارو مصرف کردی؟ دکتر ...

اره ، نه خودم سر خود قطع کردم چون دیدم حالم خوبه 

حدودا سه ماه مصرف کردم 

نه نه اصلا از این فکر ها نکن. مادر خود من ،به من می‌گفت نرو ، میری به این قرص ها وابسته میشی معتاد میشی یه درامایی می‌ساخت که بیا و ببین ولی من رفتم قرصم مصرفم کردم چیزی نشد. ببین حتما حتما برو. 

دورت بگردم اررره حتما میتونهمن خودم دیدم خاله م چقدر با قرص بهتره

اخه منظورم اینه که مشکلاتم ریشه‌ای و مربوط به خانواده شوهره🥺 واسه همین بعید میدونم ...

ولی خب حتما میخوام مراجعه کنم ببینم چی میشه ، ازین حال در میام یا نه... شور و شوق قبل رو ندارم از همه چی دست کشیدم

عزیزم روانپزشک کاری نداره مشکل شما ناشی از چیه فقط با دارو برطرفش می‌کنه مثلا بیخیال میشی هرچقدر بهت ...

خب بنظرت درسته یکی دیگه منو به این حال و روز انداخته با اعصاب و روان و آرامش من بازی کرده ، من برم قرص و دارو بخورم که وابسته‌ش شم؟ 🥺😪

دکتر از شما چیا پرسید عزیزم؟ چقدر صحبت کردین؟ 

اره ، نه خودم سر خود قطع کردم چون دیدم حالم خوبه حدودا سه ماه مصرف کردم نه نه اصلا از این فکر ها نکن ...

واسه فردا نوبت گرفتم عزیزم 

میرم حتما 

اما از عوارض داروها میترسم🥺یا ازینکه مدت درمان طول بکشه