2777
2789
عنوان

خانما کیا تابحال به روانپزشک مراجعه کردن 😓💫

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 50 پست
سلام گلم خوبی؟ من امروز مراجعه کردم پیش روانپزشک جلسه اول بود فکر میکنم حدود 10 دقیقه شرح حال دادم د ...

سلام عزیزم خداروشکر که تونستی برای درمانت اقدام کنی انشالله هرچه سریع تر حالت توپه توپ بشه منم هنوز یک هفته نشده دارم داروی اعصاب مصرف میکنم دعا کن خوب بشم زندگیم خیلی داغون شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروشکر که تونستی برای درمانت اقدام کنی انشالله هرچه سریع تر حالت توپه توپ بشه منم هنوز ...

دورت بگردم خوب میشی فداتشم نگران نباش 

منم حالم یه روزایی خیلی داغونه و زندگیم رو هواست ... 

باید صبوری کنیم تا نتیجه بده ، شاید ماه ها طول بکشه ولی در نهایت بهتر میشیم عزیزم

در کنار دارو خودت هم یه سرگرمی و مشغول برای خودت داشته باش که کمتر تو فکر و خیال بری عزیزم 

هرازگاهی بیا اینجا باهم صحبت کنیم از حالت باخبر بشم گلم😘💕

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

وای چرا اینقدر طولانی من طاقت ندارم دارو درمانی اینهمه مدت باهام همراه باشه😭😭😭

اخه خب سه سال مداوم که یه نوع قرص رونخوردم همش عوض کرده بهم نساخته یساله بیشتر دونوع میخورم آلوینتا والانزاپین وحالم باهاشون بهتره . یبارخواستم بزارم کنار آرام آرام ترک کنم حالم بدشد نتونستم .

دورت بگردم خوب میشی فداتشم نگران نباش منم حالم یه روزایی خیلی داغونه و زندگیم رو هواست ... باید صبور ...

مرسی مهربون😍❤️ 

خیلی سعی میکنم از خونه بیرون برم ولی گاهی میبینی این افسردگی یقه امو میگیره خونه نشین میشم انشالله خدا به همه کمک کنه دست ماروهم بگیره 

سلام دورت بگردمراستش اینقدر از درون خسته‌ام که اصلا نای حرف زدن پیش تراپیست ها رو ندارم... مشکلات زن ...

میفهمم چی میگی عزیزم ... از خدا میخوام دلت آروم بشه💓

بازهم برو پیش تراپیست ، شاید خیلی از مشکلات حل نشن اما یه وقتایی ما یادمیگیریم چطور راحت تر کنار بیایم یا طوری برخورد کنیم که کمتر بهمون سخت بگذره

عزیزم من متاسفانه چندبار خودشر داروهارو قطع کردم و دفعه آخر برام خیلی این قطع خودسر خیلی آسیب و سختی داشت 

سه سالی هست دارو نمیخورم 

الان برای بار چندم به پیشنهاد تراپیست میخوام به روانپزشک مراجعه کنم

بعضی داروها حالم رو بدتر میکرد اما بعضی دارو ها بهم کمک میکرد ... من چندتا دکتر عوض کردم ، حتما پیش یه دکتر خوب برو 

اگه دوره مصرف دارو خیلی طولانی نشه وابستگی نمیاره و دکتر هم کم کم قطعش میکنه که اذیت نشی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣