2777
2789
عنوان

چگونه وابسته ی شوهر نباشیم و بهش نچسبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست
😢ما جنس روحیمون لطیفه گیر سنگ افتادیم متاسفانه

ن شوهر من خوبه راضیم. فقط چون درونگراست پا ب پای من نمیتونه پر انرژی باشه. منم وابستم اذیت میشم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرگرم شو.با کار و دوستات و ..دورت و دایره کسانی که باهاشون ارتباط داری رو بزرگتر کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اگر میدونی ک تا آخر عمر با هم میمونین و جدا نمیشین اشکال نداره وابستشم ک بمونی شوهرته بلاخره مدام پی ...

اون بیشتر از من وابسته هست میدونم. اما درونگرا هست نشون نمیده. 

برا همین میگن جنس مخالف 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

هعععی یادش هم بخیر باشه هم نباشه 

منم پنج سال اینطوری بودم 

از اینم بدتر و بیشتر 

ولی تهش انگار دلشو زدم 

رو دل کرد 

بهم خیانت کرد 

الان فقط دوسدارم دیش بهم برسه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حالا معلومه باهاش یه بحثی داشتی این فکرارو می‌کنی:)))) وقتی با هم خوبین میخوای این محبت و از بین ببر ...

منظورم از وابستگی اینه دیر بیاد خونه حالم بد میشه دلتنگ میشم میمیرم. میخوام همش ور دلم باشه. نمیخوام شادی و حال خوبم ب وجود شوهرم بستگی داشته باشه. وگرنه از محبت و توجه بدم نمیاد 

ترو خدا برو باشگاه دوستای جدید پیدا کن خوشحال باش برای خودت 🥺

برا چی خوشحال باشم😂

منظورم از وابستگی اینه دیر بیاد خونه حالم بد میشه دلتنگ میشم میمیرم. میخوام همش ور دلم باشه. نمیخوام ...

این از عشقه بدی نداره من الانم همینم اصلا تحمل دوری هم و نداریم و حال خوبمون با همه این کجاش بده!؟ وقتی بده که اون بیخیال و بی محبت باشه ولی دوطرفه خیلیم خوبه‌

عزیزم خودتو‌سرگرم کن 

با هر چیزی که بهش علاقه داری 

کارای هنری (مثلا بافتنی و...) یا کلاس ورزشی اگه امکانش رو داری ثبت نام کن ...مسجد محله برو با خانمای اونجا رفیق شو 

خودتو با اینچیزا مشغول کن تا وابستیگت یه کم کمتر شه 

یا مثلا رمان های خوب و مفید دانلود کن وقتی بیکاری بخون 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

برا ترک بروکمپ ترک تضمینی بشرط 😂😂😂😂😂

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم اینجوری بودم ولی با اومدن بچه هام کم کم وابستگیم کم شد الان فقط دلم میخواد زودتر بره سرکار بچه ها رو بخوابونم و به خودم برسم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش