2777
2789
عنوان

تا به حال آدمی دیدین که

71 بازدید | 12 پست

تا وقتی نیاز داره به طرف و سود داره براش باهاش خوب و عالیه 

بعد اینکه دیگه احتیاج نداره بهش کنار میذاردش؟

مثلا فقط با کسی که بهش احتیاج داره خوبه 

و همه بد

وقتی احتیاجش برطرف شد همونم بد میشه

..

دیدین همچین آدمی؟

باید چیکار کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهردار شهر ما یه خانومه ..دقیق سمتشو نگفتم یه همچین سمتی داره 

تا وقتی باهات کار داره پشت هم زنگ خودشو مظلوم میکنه 

تا کارش تموم میشه گوشیشو خاموش میکنه 

برا جشن یلدا کلی آدم از هلال احمر و سپاهو وسط شهر ویلون کرد تا کارش تموم شد تلفنشو خاموش کرد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

لام تا کام پیشش حرف نزن .که از حرفات چیزی در بیاره دوتا بزاره روش برای کار خودش خودشیرینی و اینا بره ...

دیدم با همه همینجوره 

با یکی حسسسسابی گرم میگیره و هواشو داره چون اون تایم بهش احتیاج داره 

همچین که دیگه اختیاج نداره بد میشه باهاش

میاد غیبتشو میکنه بهش بد و بیراه میگه دشمنش میشه

کاش اینم شهردار شهرمون بود

خلاصه که خیلی خودخواه و پررررویه 

فقط بایذ دوری کرد وگرنه اینا از رو نمیرن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دیدم با همه همینجوره با یکی حسسسسابی گرم میگیره و هواشو داره چون اون تایم بهش احتیاج داره همچین که د ...

دیدم میدونم چه جور ادمی ان با هموناهم گرم میگیریه میخواد یه چیزی در بیاره به نفع خودش .با اینجور ادما باید رابطه رو کمرنگ کرد و انگار نیست