2777
2789
عنوان

اولین جان زندگیشو بهم گفت🥲😂😂🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3617 بازدید | 136 پست
فقط از دور دیدیم همدیگروسنم کم بود ک باهاش اشنا شدم خواهریهو دیدم چقدر بهش وابستمدوسه سال هم جدا شدم ...

یعنی تاحالا یبار بهت نگفته بیا قرار بزاریم؟

بهت توجه نکرده بیاد پیشت گل و کادو بگیره 

ولی الان سنت کم نیس به خودت بیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشناختمش خبدوستِ پسر عمم بودمیدونم بخاطر شرایطی با دختر نبودهنهایتا همون پیامولی خب اشتباه کردم اره ...

باورم نمیشه🥲

یه زمانی انقد به دوستام مشاوره دادم جر خوردم😞😂

هی برمیگشتن به اکس داغونشون دوس داشتم موهای خودمو بکشم 

ولی تهش کات کردن خیلی خیلی بد 

یکیشونم الان بخاطر وابستگی میخاد زن کسی بشه بگم دختره چجوریه پسره چجور دهنت وا میمونه 

رابطه تو سن کم خیلی بده چون اون وابستگی شبیه وابسته بودن به اعضای خانواده میشه و هرچقدرم بد باشه سخته ول کردنش 

پسری که رفیق جنس مخالف داشته مطمئن باش رل هم داشته 

کسی که انقد نسبت بهت بیخیاله یعنی دوست نداره علاوه بر اون با یکی دیگم هست که فعلا اولویتش اونه اگر نشد درنهایت میاد با تو ازدواج میکنه این محبتای چندوقت یبارشم واسه اینه نگهت داره هرجور که شده نزاره بری 

یعنی تاحالا یبار بهت نگفته بیا قرار بزاریم؟بهت توجه نکرده بیاد پیشت گل و کادو بگیره ولی الان سنت کم ...

نه 

اینارو ازم نخواسته..

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

عجب🙁

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

باورم نمیشه🥲یه زمانی انقد به دوستام مشاوره دادم جر خوردم😞😂هی برمیگشتن به اکس داغونشون دوس داشتم م ...

دقیقا

خودمم ی وقتا حس میکنم تو اب نمک گذاشته فقط :))

نمیخوام تعریف کنم از خودم🥲 ولی خانوادم تو شهرمون سرشناسن  خودمم شرایطم خوبه

ازش خیلی سرترم

حالا پسری ک میبینه ی دختر هزار برابرش از خودش سرتره ولی تلاشی برای جدی شدن نمیکنه یعنی دختره فقط تو اب نمکه  ی مورد بهترر پیدا شه :))

ذره ترس از دست دادنمو داشت سریع جدیش میکرد

ببخشید اسی خیلی لحظه کولیه ولی خندم گرفت:)

والا دیشب ی حرفی زد از چشمم افتاد😂☹ بره به هرکی ک میخواد جان بگه مهم نیست دیگه😂

دقیقاخودمم ی وقتا حس میکنم تو اب نمک گذاشته فقط :))نمیخوام تعریف کنم از خودم🥲 ولی خانوادم تو شهرمون ...

همون نمیگفتیم میدونستم چون خودمم یبار این اشتباهو کردم😐😂😭

دیوانگیه دختر با این شرایط باز باهاش باشی 

اتفاقا چون کاملی این کارو کرده تورو گذاشته تو اب نمک وقتی دلش خاست بیاد بگیرتت زیاد لی لی به لالاش گذاشتی

همون نمیگفتیم میدونستم چون خودمم یبار این اشتباهو کردم😐😂😭دیوانگیه دختر با این شرایط باز باهاش باش ...

اره

دیده از من ساده تر پیدا نمیکنه😩😂💔