2777
2789
عنوان

اولین جان زندگیشو بهم گفت🥲😂😂🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3625 بازدید | 136 پست

مهم اینکه ب دل تو نشسته جان گفتنش 😍😍

من دختریم ک محبت پدر ندیده😔چون مادرش باید خرج خونه میداد و کار میکرد و هیج وقت خونه نبود محبت مادرم ندیده😔من دختریم ک ۳ساله داداششو ندیده حتی صداشم نشنیده ولی چون اون خوشبخته حوشحالم🙂من دختریم ک با این ک عاشق خواهرمم ولی سالی ۴بار ب زور میبینمش😔من دختریم ک بچگی نکردم چون ۱۱سالگی عقد کردم😔من دختریم ک ۱۵سالگی مادر شدم😍من دختریم ک ۱۵روز بعد زایمانش فهمید شوهرش بهش خیانت میکنه😭من مادریم ک بخاطر دخترم ۵ساله خیانت شوهرشو ب روی خودش نمیره چون نمیخواد دخترشم محبت پدر نمبینه کسی نباشه ک تو اوج نا امیدی پشتش باشه🥺نبودن پدر میتونه خیلی ضربه ها ب بچه بزنه دختر و پسرم نداره نبود مادرم ک فکر کردن بهشم سخته خدایا همه فرزندان دنیارو زیر سایه پدر مادرشون بزرگ کن بگو آمیییین🤲                                                               لطفا چیزی درمورد امضام نپرسین ممنون❤️😘

🤣

اولین جان زندگیش به شما بوده ولی درکل شاید هزارمین بار گفتنش باشه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعییادش بخیر ی زمانی ذوق منم همین بود همیشه میگف ها یا بله ولی وقتی اولین‌بار گف جان داشتم غش می کرد ...

ممنون عزیزدلم💓

اینم باورت نمیشه بعد ۸ سااال گفت😂😑  همش اره و بله بوده این سالها🚶🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

من ازش مطمئنم اولین دختر زندگیش بودم

بمونید برای هم عزیزم❤️

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
ممنون عزیزدلم💓اینم باورت نمیشه بعد ۸ سااال گفت😂😑 همش اره و بله بوده این سالها🚶🏻‍♀️

عاوووه

۸ سالم عمریه

انشالا که بگیر باشه 🩴

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰