2777
2789
عشقمم🥲خودتو ناراحت نکن بخاطرش🤍بذار هر چقدر میخواد هاپ هاپ کنه

چی بگم والا

من اصلا تو سایت نودم دیدم ریپلای کرده و گفته تو ک بچه دار نمیشی بچه از پرورشگاه بیار😔

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar‍ سلام وقت بخیر ایشون تو تاپیکا از من نقل قول میگیره و ب من هی میگه بچه از پرورشگاه بیار تو ...

سلام عزیزدل خوبی

توجه نکن این بنده خدا مریضه دست خودش نیست ک 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
این تعلیق بود گویاتازه آزاد شدهو گرنه با بانوگل این مدت فعالیت داشت

هزار تا کاربری داره اینقدر رفتارش تابلوا هی لو میره😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای اینجا خاستگار داره تو تاپیکاش😂

نه داره برامون ی خرشت میپزه ی وجب روغن روش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
العان میاد میگه نه😂😂 و گرنه آره خودشه

العان عکس خرشت واسمون میزاره😂

@niniyar‍ سلام وقت بخیر ایشون تو تاپیکا از من نقل قول میگیره و ب من هی میگه بچه از پرورشگاه بیار تو ...

اگه زاییدن هنر بود الان حیوانات باید جزهنرمندترین مخلوقات باشن

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت