2777
2789
عنوان

ناخنک زدن به غذا

353 بازدید | 38 پست

شماهم وقتی آشپزی میکنید یکسره به غذا ناخنک میزنید مثلا کتلت سرخ کنم لقمه میگیرم میخورم یا مواد ماکارانی سیب زمینی سرخ شده و.... کلا بدم میاد از این عادت زشتم چکار کنم ترکش کنم😪

اره

مامانمم خیلی تلاش کرد که من اینکارو نکنم

نشد ولی😂

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻‍♀|بسکتبال🤾🏻‍♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شماره‌دوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻‍🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌱🌜big goals|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه و اونقدم عادت بدی نیس

از آشپزی کردنت لذت ببر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

فکرکنم اکثراهمینن بجز من😂حتی غذا رومزه نمیکنم اخر پخت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه من اصلا اصلا اینجوری نیستم

فقط موقع شستن کاهو، کاهو کوچولوهارو میخورم

ولی جاریم حتی توی مهمونی هم طرف داره غذا میپره این هی از غذا برمی‌داره میخوره خیلی به نظرم زشته

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕