2777
2789
عنوان

مقاله

63 بازدید | 11 پست

دوستان من فارغ‌التحصیل رشته انسانی هستم و دوسال مقاله میخونم و به شدت دلم میخواد مقاله بنویسم.. اما میگن واسه اینکه چاپ بشه یا داوران چک کنم  بازدید کنن باید هزینه کنیم. و اصلا من میتونم بنویسم؟ و اگه هزینه کنیم، میتونیم رایگان این کار انجام بدیم؟ چه اتفاقی می افته اگه رایگان انجام بشه؟ معتبر نیست در دسترس قرار نمیگیره؟؟؟ ارزشی نداره؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا وارد دانشگاه اینا نشم هر مقاله ای بنویسم خونده دیده نمیشن؟

اصلا مقاله رو بنویسی چطور میخوای منتشر کنی

باید اسم استاد راهنما بزنی

معرفی منابع

اسم جایی که منتشر میکنه مهمه ، که اکثرا دانشجوها از طرف دانشگاه اقدام میکنن

نه عزیزم من مقاله دارممهندسی بودمهیچ هزینه ایی نمیخواد با استادت باید شروع کنیموضوعت رو پیدا کن و بر ...

شما مقاله رو کجا ثبت کردید؟ و حتما باید دانشجو باشیم؟؟🥲😂

رایگان چاپ شد؟؟ و معتبر الان؟

دانشجوو نیستی؟؟؟نه عزیزم شما واسا ترم ۵ یا ۶ مقاله بدیموفق باشی

مقاله  بدم یا ندم روی رشته داخل دانشگاه تاثیر نداره.. همینجوری برای یه سری چیزای دیگه مقاله میخواستم بنویسم.

مقاله بدم یا ندم روی رشته داخل دانشگاه تاثیر نداره.. همینجوری برای یه سری چیزای دیگه مقاله میخواستم ...

خب دانشجو بشو مقاله بده 

فعلا که تاثیری ندیدم من 

برای رشته انسانی هم واقعا نمی دونم مقاله چجوری میدند و کجا چاپ میشه

خب دانشجو بشو مقاله بده فعلا که تاثیری ندیدم من برای رشته انسانی هم واقعا نمی دونم مقاله چجوری میدند ...

یه سری رشته ها مثل روانشناسی  نیاز به مقاله اینا داره ولی وکالت نه  من نشنیدم بگن مقاله باید برای پایان نامه اینا بنویسی.

و من برای رزومه می‌خوام که اگه مهاجرت کردم و رزومه خواستن این مقاله هم جزوش باش اما هزینه های چاپ  بین 200تا3000دلار  میانگین..

سر همون پرسیدم که ببینم کسی اطلاعاتی سابقی داره مثل من یانه و ممنونم بابت  وقت انرژیی که گذاشتید🥰🥰